Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει Μπολόνια ο Κόμπε!

Τη μπασκετική μεταγραφή του αιώνα είναι έτοιμη να κάνει η Βίρτους Μπολόνια, καθώς βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ! «Κατά 95%  είναι δικός μας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.



Άλλες προσπάθησαν, η Μπεσίκτας φερόταν να βρέθηκε κοντά, αλλά η ιταλική ομάδα είναι αυτή που ετοιμάζεται να ταράξει τα μεταγραφικά νερά του αθλητισμού!

Δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα το βράδυ της Πέμπτης, ανέφεραν πως υπήραξαν πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της Βίρτους και του 33χρονου γκαρντ, με το αποτέλεσμα να είναι η συμφωνία (προφορική μέχρι στιγμής) μεταξύ τους!

«Ήταν μια θαυμάσια νύχτα. Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία για τα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας. Αυτή ήρθε στην τελευταία προσφορά που κάναμε. Τώρα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάποιες λεπτομέρειες. Υπάρχουν κάποια πράγματα να τακτοποιήσουμε. Αλλά αυτή την στιγμή είμαι αρκετά αισιόδοξος. Κατά 95% πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει. Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελικές εξελίξεις για το lock-out που υπάρχει στο ΝΒΑ, αλλά ταυτόχρονα να τακτοποιήσει το θέμα της βίζας του», ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο ισχυρός άντρας της Βίρτους, Κλαούντιο Σαμπατίνι, για να συνεχίσει αναφορικά με την οριστική έλευση του Μπράιαντ:

«Υπολογίζω ότι ο Κόμπι πρέπει να βρίσκεται και πάλι στην Ιταλία, Τετάρτη ή Πέμπτη για να περάσει τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις. Θέλω να διευκρινίσω ότι ακόμη δεν έχουμε υπογραφές, πρέπει να προετοιμάσουμε τα συμβόλαια, να τα διαβάσουμε και να τα ξαναδιαβάσουμε. Το θετικό είναι ότι έχουμε ικανοποιήσει τον Κόμπι. Είμαι πανευτυχής. Είναι μια τεράστια επένδυση. Μια τελείως ξεχωριστή εμπειρία για την Μπολόνια ως ομάδα, ως πόλη αλλά και για όλο το ιταλικό μπάσκετ».

Αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα, τα Μέσα της Ιταλίας αναφέρουν πως η «μαύρη μάμπα» θα καρπωθεί 3,3 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει μόλις για 35 ημέρες, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις στο lock out δείχνουν πως το πρωτάθλημα τελικά θα ξεκινήσει.

Πλέον, όλος ο μπασκετικός κόσμος βρίσκεται... στην πρίζα για τις εξελίξεις της υπόθεσης.



Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: