Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Άρης παρουσίασε τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματά του

Ο Άρης παρουσίασε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης" τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματά του, Καλίφα Σανκαρέ, Έλντιν Γιακούποβιτς, Χαβιέρ Ούμπιντες και Νόε Ακόστα.
"Τώρα όλα είναι καλά!"
Αισιόδοξοι και έτοιμοι εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους και οι τέσσερεις νέοι παίκτες των "κίτρινων". Αναλυτικά:
Χαβιέ Ούμπιντες: «Μετά από δύο δύσκολους μήνες λόγω της κατάστασης στο Βόλο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αρη που με έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την εμπιστοσύνη που μου έδειξε θα την ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο. Η παρουσία του κ. Τσιώλη φυσικά ήταν σημαντικός παράγοντας για μένα. Ηταν όμως ένας συνδυασμός πραγμάτων. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση, το όραμα του Αρη με γέμισαν αισιοδοξία. Ηθελα πολύ να έρθω στον Αρη. Υπήρχε πράγματι ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες ενδιαφέρον, αλλά δεν θέλω να κουράσω. Το ενδιαφέρον και η πίστη της διοίκησης μέτρησαν περισσότερο για μένα και με έπεισαν να υπογράψω στον Αρη.
Οταν υπογράφεις σ’ ένα τόσο μεγάλο σύλλογο είσαι αισιόδοξος. Εχουμε φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα και θα διεκδικήσουμε τους πιο ψηλούς στόχους σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλουμε το κύπελλο, να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και να βγούμε στην Ευρώπη για να γνωρίσουμε νέες επιτυχίες. Κάναμε προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Βόλο. Ισως μας λείπει λίγο ο ρυθμός των αγώνων, αλλά θα προσαρμοστούμε το συντομότερο στην ομάδα».
Νοέ Ακόστα: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αρη. Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, κοιτάμε το μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα με τα νέα μας ομάδα».
Καλίφα Σανκαρέ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης. Ξέρω τον κ. Τσιώλη και φυσικά γνωρίζω ότι ο Αρης είναι από τα πιο μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας, Υπάρχει πολύ καλό υλικό, είμαστε μία οικογένεια και είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μία τόσο μεγάλη οικογένεια».
Έλντιν Γιακούποβιτς: «Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα όλα είναι καλά. Υπέγραψα στον Αρη, απέκτησα πρόσφατα μία κόρη και την Κυριακή έχω τα γενέθλιά μου. Τώρα νιώθω πολύ όμορφα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια σε μία μεγάλη ομάδα. Ηρθα στην Ελλάδα πριν ένα χρόνο και πολύ γρήγορα πήρα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα που διαθέτει φανταστικό κόσμο με μία που ισχυρή έδρα. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: