Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

"Παίζω για τον λαό μας"

Στον λόγο που επέλεξε τον αριθμό που έχει στην πλάτη του, αλλά και στο βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Βιεϊρίνια. Τι είπαν για το ίδιο θέμα Νίνης, Γκαρσία, Γκέντσογλου, Τζαβέλλας κ.α.
"Παίζω για τον λαό μας"
Aντελίνο Βιερίνια: ΠΑΟΚ
Για μένα δεν είναι συμβολικό το νούμερο της φανέλας, αλλά η ίδια η φανέλα. Παίζω για τον ΠΑΟΚ, για τη νίκη και για το λαό του.
Σωτήρης Νίνης: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Φοράω τη φανέλα με τον αριθμό «7» γιατί έχω ψαχτεί ιδιαίτερα γι αυτό το νούμερο και πιστεύω ότι συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά από οποιονδήποτε άλλον. Το φορούσα, τον φορώ και θα εξακολουθήσω να τον φορώ γιατί είναι ο αγαπημένος μου αριθμός και μου φέρνει τύχη.
Πάμπλο Γκαρσία: ΠΑΟΚ
H ουσία είναι μία. Φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ ξεχνώ τον εαυτό μου και παίζω για την ομάδα. Είναι μια μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι για το Δικέφαλο του Βορρά και να φοράς την εμφάνισή του.
Γιώργος Τζαβέλλας: ΑΪΝΤΡΑΧΤ
Όταν έπαιζα στον Πανιώνιο, πριν 3 χρόνια, μου πήραν το «3», που ήταν το αγαπημένο μου για να το δώσουν σε έναν ξένο και μου έδωσαν το 31 χωρίς να με ρωτήσουν. Έπειτα με αυτό έκανα τρομερή χρονιά στον Πανιώνιο, πήρα και μεταγραφή και όπως καταλαβαίνεις, η ιστορία συνεχίζεται. Μου έφερε γούρι.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα από την... gazzella, στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: