Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η λύση Αναστασιάδη

ι σκέψεις της διοίκησης της ΑΕΚ  για την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.
Η λύση Αναστασιάδη
Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μανόλο Χιμένεθ είναι δεδομένοι: τα ονόματα των Κωστένογλου, Κετσπάγια και Αναστασιάδη (σήμερα στη λίστα μπήκε και ο Βλάχος) είναι οι περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά στην ΑΕΚ. Ποια όμως είναι αυτή που θεωρούν οι διοικούντες ως την πιο σίγουρη προπονητική λύση; Αυτή του Άγγελου Αναστασιάδη.
Το βιογραφικό του Αναστασιάδη είναι καλύτερο από τους υπολοίπους. Έχει περάσει από τους πάγκους του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή ακόμα, αλλά και τα τελευταία έξι χρόνια παρουσίας του στην Εθνική Κύπρου, κάνουν τη διοίκηση να πιστέψει ότι ο Αναστασιάδης είναι ένας προπονητής που άμεσα μπορεί να δείξει κάποιο έργο και βελτίωση. Χθες, πάντως στη συζήτηση που έγινε μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ, σημειώθηκε ως «πρόβλημα» η σχέση «αίματος» που έχει ο 58χρονος τεχνικός με τον ΠΑΟΚ και οι διοικούντες φοβούνται μήπως η συγκεκριμένη παράμετρος παίξει ρόλο στις σχέσεις του με τον κόσμο της ΑΕΚ.
Από την πλευρά του ο Αναστασιάδης θέλει να έρθει στην ΑΕΚ κι αν του γίνει πρόταση θα την εξετάσει σοβαρά. Τούτο δεν το φαντάζονται στην ΑΕΚ, το γνωρίζουν...
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: