Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Νόιερ: «Να σπάσω το ρεκόρ»

Την αισιοδοξία του πως θα καταφέρει να σπάσει το «φράγμα» των 1000 λεπτών χωρίς να δεχτεί γκολ εξέφρασε ο Μάνουλε Νόιερ.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 928 αγωνιστικά λεπτά (από τις 7 Αυγούστου) και στο προσεχές παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ αν δεν δεχτεί γκολ μέχρι το 72ο λεπτό, τότε θα τα καταφέρει!

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε μένα. Όλοι μαζί αμυνόμαστε και αυτό που έχουμε καταφέρει είναι ομαδική δουλειά. Παίζουμε κάθε 3-4 ημέρες, όμως παραμένουμε συγκαντρωμένοι και σε καλή φόρμα και αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ στα καλά αποτελέσμαρα. Αν σπάσουμε το φράγμα των 1000 λεπτών θα είναι μεγάλη στιγμή για εμένα», δήλωσε.

Να θυμίσουμε πως το ρεκόρ διατηρεί ο Μάτος Φίλιο Μαζαρόπι της Βάσκο ντα Γκάμα (1977-78), ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του για 1816 λεπτά (!), ενώ αναφορικά με την Ευρώπη, πρώτος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Ντάνι Βέρλιντεν της Μπριζ με 1390 λεπτά και ακολουθεί ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με 1311 λεπτά. 
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: