Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ανήσυχος και προσεκτικός...

Ο Βλάσης Τσάκας σε νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη δεν ήταν τόσο... λαλίστατος όσο πριν από μερικές μέρες, τόνισε πως η πρόταση του Πρίγκιπα βρίσκεται στα χέρια του Βαρδινογιάννη και σημείωσε πως βγήκε να μιλήσει μόνο επειδή υπήρξε και άλλος υποψήφιος αγοραστής, αφού υπάρχει πλέον ρήτρα εμπιστευτικότητας.
Ανήσυχος και προσεκτικός...
Μιλώντας στον «Sentra 103,3» ανέφερε: «Όσο καιρό διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις, δεν θα γίνει το παραμικρό σχόλιο και η παραμικρή δήλωση» και σημείωσε πως πλέον υπάρχει «ρήτρα εμπιστευτικότητας» που θα τηρείται από τούδε και στο εξής.

Ο Βλάσης Τσάκας, μάλιστα, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «αν δεν υπήρχε σήμερα η εκδήλωση ενδιαφέροντος από άλλον υποψήφιο, δεν θα έβγαινα στον αέρα».
Παράλληλα, δήλωσε ενήμερος για την άλλη εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι η απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση του πρίγκιπα, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. «Παραδόθηκε από τον κύριο Πετρόπουλο η πλήρης και αναλυτική πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού», είπε και πρόσθεσε: «Περιμένουμε την άλλη εβδομάδα να έχουμε μια καλή απάντηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού και να προχωρήσουμε. Πρόκειται για την τελική πρόταση, αλλά τα πάντα είναι υπό διαπραγμάτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: