Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μένει μέχρι να φύγει!!

Από την φράση «έχουμε σημαντικό ματς την Κυριακή» που επαναλάμβαναν όλοι όσοι συμμετείχαν στην μεταμεσονύχτια σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά για το μέλλον του Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας. 

Το γεγονός όμως πως το διακύβευμα της σύσκεψης ήταν επί της ουσίας αν ο Ισπανός τεχνικός θα απολυόταν άμεσα ή την Παρασκευή ή μετά το ματς με τον Πανιώνιο, προφανώς και τα λέει όλα. Και φυσικά η απόφαση που τελικά ελήφθη, να περιμένουν μέχρι το ματς της Κυριακής, δεν αλλάζει και πολλά όσον αφορά τις εξελίξεις. 

Είναι δεδομένο πως ο Χιμένεθ έχει χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης της διοίκησης. Και ουσιαστικά μένει μέχρι να φύγει. Παρόλο που το διαζύγιο δεν είναι μια απλή κουβέντα. Ειδικά από την στιγμή που ο Χιμένεθ έχει λαμβάνειν οφειλόμενα από πέρυσι και τρέχοντα από φέτος. Και φυσικά αυτά τα χρήματα αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν. 

Βεβαίως μια σχέση ανάμεσα σε μια ομάδα και έναν προπονητή στερείται εμπιστοσύνης και βασίζεται μόνο στο οικονομικό κομμάτι, δεν μπορεί να τα τραβήξει κα μακριά. Πολλώ δεν μάλλον όταν εκτός από την διοίκηση που δεν πιστεύει πλέον καθόλου τον Χιμένεθ, υπάρχει και ο κόσμος που σε συντριπτική πλειοψηφία είναι εναντίον του Ισπανού τεχνικού. Ενώ και στα αποδυτήρια υπάρχει εξαιρετικά κακό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές. 

Επομένως η ουσία είναι πως πλησιάζει το τέλος εποχής Χιμένεθ. Και ο Νίκος Κωστένογλου είναι έτοιμος να αναλάβει (ξανα) σώσει την κατάσταση, όπως έκανε και το 2008 όταν απολύθηκε ο Σέρα Φερέρ.  
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: