Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Οι φίλοι δεν δωροδοκούνται...»

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, που κλήθηκε για μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων, πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Γιώργος Μποροβήλος να δωροδόκησε τον Αχιλλέα Μπέο για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, αφού είναι πολλά χρόνια φίλοι.
«Οι φίλοι δεν δωροδοκούνται...»
«Η κατάθεσή μου μπορεί να μην είναι σωστή γιατί έχω προηγούμενα με τον Καημενάκη, όμως θεωρώ ότι η υπόθεση δεν υπάρχει (για δωροδοκία). Είναι τέτοιες οι σχέσεις του Μπέου με τον Μποροβήλο που δεν χρειάζονται λεφτά, ούτε θα έπαιρνε χρήματα, ούτε θα έδινε», ανέφερε αρχικά για την υπόθεση των Αρκάδων ο γνωστός δικηγόρους και συμπλήρωσε πως: «Τον Μπάκο χαίρεσαι να τον έχεις φίλο, τον Καϋμενάκη όταν έρχεται στην πόλη, είναι να φεύγεις από τη χώρα».

Μάλιστα, ο Κούγιας χαρακτήρισε κουτσομπολιά του Μάκη Ψωμιάδη λέγοντας: «Για μένα δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση. Τα έσοδα του Αστέρα δεν είναι από τα στοιχήματα. Για μένα δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση. Πιστεύω ότι όλα προέκυψαν από την κουτσομπολίστικη νοοτροπία του Ψωμιάδη. Το ποσό των 500.000 ευρώ που ακούγεται είναι υπερβολικό ποσό. Δεν υπάρχει αυτό για μένα».

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: