Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τα συν και τα πλην του ΠΑΟΚ!!

Τα έχει γράψει ο σκύλος για τον ΠΑΟΚ. Και ότι πάει φέτος για την υπέρβασή του, αλλά και ότι στην Ευρώπη έχει ψηλώσει τα δυο τελευταία χρόνια. Και, βασικά, τρία είναι τα στοιχεία που διακρίνουν τον "Δικέφαλο".
Τα συν και τα πλην του ΠΑΟΚ
1. Έχει πλάνο στο γήπεδο.
2. Έχει σταθερότητα στην απόδοσή του από παιχνίδι σε παιχνίδι.
3. Δεν παρατάει ποτέ ένα ματς.
Ο ΠΑΟΚ του Μπόλονι, λοιπόν, δείχνει κάποια θετικά χαρακτηριστικά, τα οποία τα διατηρεί από αγώνα σε αγώνα. Κι αν σήμερα έπαθε μπλακ άουτ στις αρχές του β’ μέρους, αυτό οφείλεται εν μέρει και στις απουσίες του. Εκεί που χρειαζόταν, δηλαδή, ο Πάμπλο Γκαρσία, δεν υπήρχε. Με Γκαρσία ο ΠΑΟΚ θα είχε μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι του και δεν θα τον έπιανε… πλημμύρα.
Μην ξεχνάμε ότι η Ρούμπιν είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει ανέβει σκαλοπάτια, ρίχνει πολλά λεφτά, ενώ έχει παίξει και τσάμπιονς λιγκ. Παρά ταύτα, με εξαίρεση ένα 20λεπτο στο β’ μέρος, ο δικέφαλος «κράτησε».
Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που θα πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται, δηλαδή, αν λείπει ο Γκαρσία κι αν βγει με αλλαγή ο Κοντρέρας, να παρουσιάζει τέτοια εικόνα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Παραμάζωμα τον πήρε η Ρούμπιν και θα μπορούσε να το είχε καθαρίσει το ματς με τις ευκαιρίες που έκανε.
Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό, στηρίζεται πολύ κυρίως σε μια τριπλέτα εξαιρετικών παικτών - κλειδιά. Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιερίνια. Απόψε, για τον άλφα ή βήτα λόγο, αυτοί οι τρείς είτε δεν έπαιξαν, είτε αντικαταστάθηκαν, είτε δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Και ο δικέφαλος έχασε τ’ αυγά και τα πασχάλια για κάποιο διάστημα.
Όπως και να έχει, όμως, ο Δικέφαλος ακόμα και σε μια μέρα που πολλά πήγαν στραβά, βγήκε αλώβητος, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, έδειξε τσαγανό και ψυχή. Οι αναποδιές δεν τον λύγισαν. Και πάει με ηθικό ακμαίο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: