Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει τον Τέβες δανεικό η Γουέστ Χαμ!!

Επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι για να αποκτήσει τον Κάρλος Τέβες με την μορφή δανεισμού για 3 μήνες, δηλαδή μέχρι τον Ιανουάριο έχει καταθέσει η Γουέστ Χαμ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα «Σφυριά» που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, έχουν κάνει ήδη την συγκεκριμένη τολμηρή προσπάθεια για να πάρουν άμεσα τον «Απάτσι», και μάλιστα είναι έτοιμα να πληρώσουν 250.000 την εβδομάδα, όσα δηλαδή λέει το συμβόλαιο του παίκτη.

Αυτό που θέλει η Γουέστ Χαμ λοιπόν είναι να πάρει τον Τέβες μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και η Σίτι θα κοιτάξει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν υπολογίζεται πλέον απο τον Μαντσίνι, μετά τα όσα έγιναν στο ματς με την Μπάγερν.

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση της Σίτι η οποία έχει θέσει εκτός ομάδας τον Αργεντινο επιθετικό καθώς τον τιμώρησε με δύο εβδομάδες αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα!

Ο Τέβες να σημειώσουμε πως φόρεσε την φανέλα της Γουέστ Χαμ την σεζόν 2006-07 και να προσθέσουμε πως την δεδομένη στιγμή μπορεί μόνο να μετακομίσει δανεικός σε κάποια ομάδα της Αγγλίας.


πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: