Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν γνωρίζω τον Νύκταρη, δεν ξέρω για στημένα»

Κατηγορηματικά διέψευσαν άπαντες στον ΟΦΗ, αλλά και ο Αλέξης Κούγιας, πως ο Ηρακλής Νυκτάρης έχει κάποια σχέση με την ΠΑΕ, κατά την απολογία στους στην Πειθαρχική Επιτροπή για την δίωξη που τους έχει ασκηθεί για την υπόθεση των «στημένων».
«Δεν γνωρίζω τον Νύκταρη, δεν ξέρω για στημένα»
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ανέφερε, αρχικά, ότι οι δυο πλευρές δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, ενώ για την εμπλοκή της ομάδας στα στημένα λόγω του αγώνα με την Ηλιούπολη τόνισε πως ο σύλλογος των νοτίων προαστίων δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν αντίπαλο και ότι ο Γιώργος Τσακογιάννης στοιχημάτιζε πόσα τέρματα θα δεχτεί η ομάδα του.
Μάλιστα, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Μανταδάκης, ρώτησε τον κ. Κούγια αν έχει ακούσει ποτέ για αλλοίωση αγώνα του ΟΦΗ και αυτός απάντησε ότι ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και πως το μόνο που ήξερε ήταν τα όσα λέγονταν για τη σχέση του συλλόγου με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, όμως επεσήμανε και ότι ο ΟΦΗ έχει στερήσει πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό κατά το παρελθόν.
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξημέρης υποστήριξε ότι ο Ηρακλής Νύκταρης δεν είναι ούτε εμφανής, ούτε και αφανής μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ και τόνισε ακόμα πως δεν ήταν ποτέ παράγοντας της ομάδας και ποτέ δε θέλησε να αναλάβει κάποιο πόστο στο σύλλογο του Ηρακλείου. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κουράκης κατέθεσε ότι γνωρίζει έναν προς έναν τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ και πως ποτέ δεν είχε μετοχές της ομάδας στην κατοχή του ο Ηρακλής Νύκταρης, ενώ υποστήριξε πως στα δύο χρόνια, που ήταν στον ΟΦΗ, καταστράφηκε οικονομικά, αφού πήρε δάνεια για να πληρωθούν τα χρέη της ομάδας.
Όσον αφορά τον Νίκο Μαχλά, αρνήθηκε ότι γνωρίζει τον κ. Νύκταρη, αναφέρθηκε στον Τσακογιάννη κι έκανε λόγο για διασυρμό του ονόματός του. «Δεν γνωρίζω τον Νύκταρη. Κανένας δεν με ενόχλησε για στημένα παιχνίδια. Τον Τσακογιάννη τον γνώρισα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είναι διασυρμός η αναφορά του ονόματός μου στα στημένα παιχνίδια, εγώ που έχω τιμήσει την Κρήτη και την Ελλάδα». Έτσι, ο κ. Μανταδάκης ξεκαθάρισε πως σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσει όλα τα έγγραφα και τα υπομνήματα και ζήτησε απόφαση το συντομότερο δυνατό.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: