Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικά δεν γίνεται Μπολονέζος...

«Κρύο ντους» για τους ανθρώπους της Βίρτους Μπολόνια και τους θαυμαστές του που ήθελαν να θαυμάζουν τον Κόμπε Μπράιαντ στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Η Βίρτους ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να  προχωρήσει to deal  γιατί η συμφωνία των μόλις 10 αγώνων προκάλεσε αντιδράσεις από τις υπόλοιπες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος. 


«Με μεγάλη έκπληξη ανακοινώνουμε ότι, λαμβάνοντας υπόψη τις αρνητικές αντιδράσεις κάποιων ομάδων της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος (Lega Basket), δεν μπορούμε να προχωρήσουμε τη συμφωνία  των 10 παιχνιδιών καθιστώντας έτσι εξαιρετικά  αβέβαιο το οικονομικό  μέρος πάνω στο οποίο θα βασιζόταν το σχέδιο απόκτησης του Κόμπε Μπράιαντ.»

Αυτή ήταν η επίσημη  ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η Βίρτους Μπολόνια με την οποία μπήκε και επίσημα τέλος σε ένα φιλόδοξο μεν, «προκλητικό» δε σχέδιο ειδικά για τέτοιες δύσκολες εποχές που βιώνουμε άπαντες...      









Με δηλώσεις του στο SkySports ο πρόεδρος της Βίρτους, Κλαούντιο Σαμπατίνι ,
εξήγησε: 

«Αν δεν καταφέρουμε να πετύχουμε τα  10 εντός έδρας, παιχνίδια με τον Κόμπε στην ομάδα, δεν θα κάνουμε ποτέ απόσβεση των χρημάτων μας.  Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ηδη δύο ομάδες της λίγκας δήλωσαν αντίθετες με αυτό που προπσπαθούμε να κάνουμε. Βέβαια οι υπεύθυνοι πρέπει να καταλάβουν ότι μεγαλώνοντας τις επενδύσεις, τα χρήματα που θα μπαίνουν μελλοντικά στα ταμεία μας θα αυξάνονται για όλους.
 Δεν έχω κοιμηθεί τις τελευταίες 15 ημέρες γι αυτή την ιστορία. Δεν είναι εκατομμυριούχος. Τι θα αλλάξει αν η Βίρτους παίξει 2 παιχνίδια στην έδρα της στην αρχή της  σεζόν;» 


Για να καταλήξει ο Σαμπατίνι:

  «Ακόμη δεν κλείσαμε το συμβόλαιο. Η λεπτότητα και η ευγένεια που χειρίζονται το θέμα ο Κόμπε και ο μάνατζέρ του, μας δίνουνλίγο χρόνο.Ωστόσο έχουμε περιθώριο μέχρι τις 8 Οκτώβρη  για να καταθέσουμε τα συμβόλαια στη Λίγκα...»  The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: