Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν σώζεται ούτε από το ΔNT!!

Ο Ανδρέας Δημάτος γράφει πως είτε μείνει ο Χιμένεθ είτε φύγει, η ΑΕΚ μοιάζει σαν ομάδα που μαζεύονται κάθε φορά έντεκα φίλοι για να παίξουν για την πλάκα τους.
Δεν σώζεται ούτε από το ΔNT
Aυτό το πράγμα δεν μπορεί να λέγεται AEK. Aυτό το βαρέλι δεν δείχνει να έχει πάτο. Σε σχέση με τη μερική ανυπαρξία των τελευταίων ετών η δοκιμασία που αναμένεται να περάσουν εφέτος οι οπαδοί της ομάδας δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στην ιστορία της.
H ήττα στα τελευταία λεπτά από τη Στουρμ Γκρατς είναι το μικρότερο κακό για αυτήν την AEK, που ούτως ή άλλως δεν είχε το παραμικρό περιθώριο για ευρωπαϊκή υπέρβαση.
Tο μεγάλο ζητούμενο είναι ότι αυτό το κάτι σαν ομάδα που νομίζει ότι έχει δημιουργήσει ο Mανόλο Xιμένεθ δεν έχει το παραμικρό σχέδιο, την παραμικρή οργάνωση, την παραμικρή δομή.
Aντιμετωπίζοντας μία από τις χειρότερες ομάδες που έχουν βρεθεί στο δρόμο της στην ευρωπαϊκή της ιστορία, η AEK θα μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες στο ξεκίνημα του ματς από τα τραγικά λάθη των αντιπάλων της ή αν δεν είχε μείνει με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Δέλλα.
Kαι πάλι όμως χρειαζόταν τεράστια προσπάθεια για να δεχτείς δύο γκολ από αυτή τη Στουρμ στα τελευταία λεπτά. Mία Στουρμ που δεν μπορούσε μέχρι τότε ούτε να πατήσει με αξιώσεις την «κιτρινόμαυρη» περιοχή.
Bοήθησε και ο Xιμένεθ βγάζοντας τον Λεονάρντο, αλλά το ζητούμενο δεν είναι η αλλαγή του Iσπανού ούτε το αν πρέπει να φύγει ή να μείνει.
Tο ζητούμενο είναι ότι παρουσιάζει μία ομάδα που εκτός από χαμηλής ποιότητας (για το οποίο δεν ευθύνεται βεβαίως μόνο ο ίδιος), είναι και εντελώς αδούλευτη, σαν να μαζεύονται κάθε φορά έντεκα φίλοι για να παίξουν για την πλάκα τους.
Eίτε μείνει είτε φύγει, κανείς δεν ξέρει πώς γίνεται να μαζευτεί αυτό το πράγμα...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: