Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Περιμένει την ειδοποίηση και έρχεται Ελλάδα!!

Οι συζητήσεις των δικηγόρων του Πρίγκηπα Σουλτάν μπιν Νασέρ αλ Σαούντ και του Γιάννη Βαρδινογιάννη αναμένεται να διαβιβαστούν σύντομα στον Σαουδάραβα, ο οποίος μόλις ενημερωθεί ότι όλα πήγαν καλά, θα έρθει στη χώρα μας για τις πολυπόθητες υπογραφές.

Από 'κει που η υπόθεση... μύριζε φιάσκο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Πρίγκηπα, ο οποίος φέρεται να είναι ικανοποιημένος από τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που κρατάει χαμηλούς τόνους αναφορικά με την υπόθεση, αναμένει την τελική πρόταση για να ανάψει το «πράσινο φως» των τελικών διαπραγματεύσεων. «Στόχος είναι να εξασφαλιστεί η κατάλληλη διάδοχη κατάσταση για τον σύλλογο», είναι η στάση που κρατάει η «πράσινη πλευρά». Επιπλέον, ο Τζίγγερ περιμένει να μάθει το σχέδιο (χρονοδιάγραμμα, τρόπος πληρωμής, νομικά θέματα) ώστε να δώσει το τελικό ΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο Σουλτάν αλ Σαούντ μέσω του εκπροσώπου του, Βλάση Τσάκα, διεμύνησε πως «Όλα θα πάνε καλά. Θα τελειώσουμε σύντομα την υπόθεση με τον Παναθηναϊκό και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα είναι στην Ελλάδα όταν από τους δικηγόρους δοθεί το "Ο.Κ.". Όταν ξεκαθαρίσει ότι υπάρχει μία σημαντική βάση για τη συμφωνία». 
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: