Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr για τον φετινό Δικέφαλο, τονίζοντας ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα.
Ο Τουρσουνίδης, υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ φέτος δικαιωματικά κοιτάζει... ψηλά, τόνισε ότι μπορεί να φύγει με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης» και υποστήριξε ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά, ο Τουρσουνίδης δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:« Φέτος έχει βλέψεις πολύ υψηλές, η εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά και όχι μόνο χτες, είναι πολύ καλή, νομίζω ότι υπάρχουν οι δυνατότητες, έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα πάνω και αισιοδοξώ ότι φέτος θα είναι πολύ καλή χρονιά.

Για το τι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και βρήκε σταθερότητα: «Νομίζω το πιο σημαντικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το ότι έχει μείνει ο κορμός τα τελευταία τρία χρόνια και αποτελείται από παίκτες που είναι πολύ καλοί. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα κι έχουν έρθει κι άλλοι ποδοσφαιριστές καλοί, έχουμε δει καλά δείγματα από προπονητή, υπάρχει διοικητική στήριξη και όλα αυτά συντελούν στην καλή εικόνα του ΠΑΟΚ».

Για το ματς απέναντι στη Ρούμπιν: « Εγώ νομίζω ότι στο χτεσινό παιχνίδι η απόδοση ήταν εκπληκτική. Γενικά η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια, στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυριάρχος του παιχνιδιού και με εξαίρεση ένα 20λπετο στο δεύτερο, ήταν η ομάδα που πρωταγωνιστούσε στο γήπεδο. Δεν φοβήθηκε το παιχνίδι, έπαιξε ανοιχτά, είδαμε καλό ποδόσφαιρο, ευκαιρίες και πήρε δίκαια το αποτέλεσμα. Αποτέλεσε συνέχεια της συνολικής προσπάθειας και της εικόνας που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή: «Σίγουρα είναι σε θέση να διεκδικήσει το διπλό και ο ΠΑΟΚ δεν θα φοβηθεί σε καμία περίπτωση Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και στο Καραϊσκάκη γίνεται ακόμα πιο δυνατός, αλλά όπως είναι δομημένη η ομάδα του ΠΑΟΚ και με την εικόνα που έχει δείξει θα διεκδικήσει με αξιώσεις το αποτέλεσμα. Δεν θα πάει για να παίξει άμυνα και νομίζω θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα:  «Εγώ πιστεύω ότι μπορεί, βάση της εικόνα που έχει ο ΠΑΟΚ και βλέποντας τις άλλες ομάδες, πιστεύω ότι φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».