Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Γιακούποβιτς: «Αντέχω στην πίεση»

Ανυπόμονος για τη στιγμή που θα υπερασπιστεί τα δοκάρια του Άρη, εμφανίστηκε ο Έλντιν Γιακούποβιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως «κίτρινος».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα», δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της μεταγραφής, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο του Άρη και τον Σάκη Τσιώλη.

«Νιώθω θαυμάσια. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και επιτέλους μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και ταιριάζει στις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις μου», τόνισε αρχικά ο Γιακούποβιτς, για να συμπληρώσει: «Έκανα μια καλή χρονιά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνω εκεί. Πιστεύω στον εαυτό μου και θεωρώ ότι θα κάνω μια ακόμη καλύτερη σεζόν με τη φανέλα του Άρη. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε όμως. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και όλα θα έρθουν».

Για την πίεση του κόσμου, υπογράμμισε: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση από τον κόσμο γιατί ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Αυτό συμβαίνει σε ομάδες που έχουν τόσους πολλούς οπαδούς. Είμαι έτοιμος για την πίεση, είναι κάτι που μου αρέσει γιατί το είχα και άλλες φορές στο παρελθόν στην καριέρα μου. Σίγουρα, τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκεί δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, στον Άρη αν δεν πάμε καλά έχουμε πολλά να χάσουμε!»

Για την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανέφερε: «Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Άρη δύο φορές. Μια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και μια στον ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στον οποίο είχα την τύχη να παρευρεθώ. Είναι πραγματικά εκπληκτική η στήριξη του κόσμου της ομάδας. Ανυπομονώ να τη ζήσω. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για στόχους. Ωστόσο, ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που επιβάλλεται να κοιτάει μόνο ψηλά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι. Να φέρουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Έχουμε τις δυνατότητες, έχουμε τον κόσμο, έχουμε τον προπονητή».

Για τον Σάκη Τσιώλη, κατέληξε: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή και είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά μαζί του. Δημιούργησε μια πολύ καλή ομάδα στο Βόλο και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει και στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: