Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλο come back από τον ΠΑΟΚ, μια καλοφτιαγμένη ομάδα!!

Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι ικανός να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Europa League. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Μεγάλο come back από τον ΠΑΟΚ, μια καλοφτιαγμένη ομάδα
Μια ομάδα που για περίπου 30’ λεπτά κάνει την χειρότερη φετινή εμφάνισή της, σε παιχνίδι εκτός έδρας, απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, στο Europa League, και καταφέρνει να βγει από το παγωμένο τερέν με τον καημό ότι έφτασε πολύ κοντά στη νίκη και την ικανοποίηση ότι δεν έχασε, είναι μια ώριμη, έτοιμη, φτιαγμένη ομάδα.
Τέτοια είναι ο ΠΑΟΚ του Λάζλο Μπόλονι. Και είναι σημαντικό που αυτή την επιβεβαίωση ο Ρουμάνος την πήρε σε μια βραδιά που ούτε ο ίδιος ούτε οι παίκτες του βρέθηκαν σε καλή στιγμή.
Ο ΠΑΟΚ βγήκε από το τερέν στο ημίχρονο με το παιχνίδι στα χέρια του. Στη συνέχεια όμως εξαφανίστηκε από το τερέν, δεν μπήκε στο ματς μέχρι το τελευταίο διάστημα. Και έβαλε και ο προπονητής του το χέρι του, με την επιλογή να βγάλει από το παιχνίδι τον «τερματοφύλακα» Κοντρέρας.
Ο ΠΑΟΚ όμως επέστρεψε στο τελευταίο εικοσάλεπτο και κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς και να φτάσει πολύ κοντά στην ολική ανατροπή. Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι ικανός να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Europa League. Μπορεί δηλαδή να πιστεύει αυτό που της απαγορεύεται της ΑΕΚ να πιστεύει από σήμερα.
Πώς να το πιστέψει η ΑΕΚ ότι μπορεί να περάσει με τέτοια εικόνα και τέτοια αποτελέσματα; Πώς να το πιστέψει μια ομάδα που νικά μέχρι το 87’ και χάνει στο 90+1’; Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για να τεκμηριώσει κανείς την άποψη ότι, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μια φτιαγμένη, στιβαρή ομάδα. Απέχει πολύ από αυτό.
Και αυτό δεν της συμβαίνει μόνο επειδή υστερεί σε μονάδες, αλλά και επειδή δεν έχει καθαρό μυαλό στον πάγκο. Και το κακό είναι ότι μετά και τη γιούχα κατά την λανθασμένη αντικατάσταση του Λεονάρντο, ο Χιμένεθ θα συνεχίσει πιο ζαλισμένος από ποτέ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: