Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Από 3-0 ...3-4 η Μίλαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μίλαν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 μέσα στο Λέτσε, αλλά με χατ-τρικ του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και ένα γκολ του Γέπες στο 82' έκανε το 4-3!

Από 3-0 ...3-4 η Μίλαν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρίγκιπας (Πρινς) έγινε... βασιλιάς και οδήγησε την Μίλαν σε τρεις πολύτιμους βαθμούς μέσα σε μία έδρα όπου οι Ροσονέρι παραδοσικά δυσκολεύονται, έχοντας μόνο μία νίκη στις τελευταίας εννιά αναμετρήσεις τους πριν το ματς. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι συνεχίζουν χωρίς εντός έδρας νίκη στην Serie A, προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η αντεπίθεση διαρκείας των παικτών του Αλέγκρι στο δεύτερο μέρος σταμάτησε μόνο όταν πήταν το προβάδισμα!
Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία έλεγαν ότι ο Μεξές ήταν ο επικρατέστερος για να πάρει την θέση του Τιάγκο Σίλβα στο πλευρό του Νέστα, αλλά ο Αλέγκρι επέλεξε τελικά τον Μάριο Γιέπες και δικαιθώθηκε. Η Μίλαν έκανε έτσι το «τρία στα τρία» σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να συνέρχεται από το κακό ξεκίνημα, πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς την κορυφή!
Το ξεκίνημα ήταν... καταστροφικό για την Μίλαν. Ο Τζιακομάντζι πετάχτηκε μετά από την εκτέλεση φάουλ του συμπατριώτη του Γκροσμίλερ και με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 5`, πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Οι γηπεδούχοι «χτυπούσαν» στο αργό κεντρικό δίδυμο και στον άξονα και πριν ακόμα οι Ροσονέρι συνέλθουν από το πρώτο... σοκ, ο Τζιακομάτζι άγγιξε στο 11` το 2-0, αλλά ο Αμπιάτι τον σταμάτησε.
Mία συνεργασία του Ρομπίνιο με τον Ιμπραϊμοβιτς δεν απέδωσε καρπούς για τη Μίλαν, η οποία έψαξε την απάντηση. Ένα καλό σουτ του Κουαδράδο στο 27` κατέληξε σε κόρνερ, ενώ στο 29`, ο Κόρβια εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Αμπιάτι, «τσίμπησε» την μπάλα και κέρδισε το πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Μίλαν!
Ο Μάσιμο Όντο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Μίλαν στη Λέτσε, πήρε φόρα από την άσπρη βούλα και... απτόητος έκανε το 2-0, ενώ πανηγύρισε κανονικά το γκολ! Οι παίκτες του Αλέγκρι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν ένα καλό σουτ με τον Νοτσερίνο στο 36` το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Μπενάσι, αλλά στο επόμενο λεπτό προδόθηκαν ξανά από την άμυνά τους. Ο Γκροσμίλερ μετατράπηκε από δημιουργός σε εκτελεστής, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών που πίστεψαν ότι είναι σε θέση οφσάιντ και έβαλε... φωτιά στο «Via del Mare» για τρίτη φορά!
Ο Αλέγκρι πέρασε τον Ακουιλάνι στη θέση του Αμπροζίνι στο ξεκίνημα της επανάληψης και στα πρώτα...δευτερόλεπτα του ημιχρόνου η Μίλαν έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει το ματς. Ο Μπόατενγκ έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ, αλλά ο Μπενάσι με εξίσου εντυπωσιακή εκτίναξη κράτησε το 3-0! Ο Πρινς στο 47` απείλησε ξανά και στο 49` μετά από σέντρα του Ίμπρα δεν... λάθεψε για τρίτη φορά, μειώνοντας σε 1-3.
Στο 55` ο Γερμανογκανέζος έδειξε ότι το είχε πάρει... προσωπικά και με ένα φοβερό σουτ με το εξωτερικό από το ημικύκλιο της περιοχής μείωσε σε 2-3! Ο Μπόατενγκ συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 63`, φέρνοντας το ματς ξανά στα ίσα! Στο 70` ο Κασάνο σπατάλησε μοναδική ευκαιρία και η λύτρωση ήρθε στο 82` από τον Μάριο Γέπες, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από υποδειγματική σέντρα του Κασάνο ολοκλήρωσε την ανατροπή!
Πηγή: gazzetta.gr (κλικ πάνω στη εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: