Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Six and the City!!

Αυτό δεν ήταν ντέρμπι ήταν ...γλέντι! Η Σίτι ξεφτίλισε τη Γιουνάιτεντ μέσα στο "Όλντ Τράφορντ" με το ασύλληπτο 1-6! Σόου Μπαλοτέλι (2 γκολ). Στο +5 πλέον οι Πολίτες στην κορυφή.
Την εξι-φτίλισε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μεγάλο "πάρτι" μέσα στο "Όλντ Τράφορντ". Με πρωταγωνιστή τον Μάριο Μπαλοτέλι (2 γκολ και μία κερδισμένη αποβολή) διέλυσε 1-6 τη Γιουνάιτεντ και έδειξε ποιο είναι το αφεντικό της πόλης.
Από νωρίς η Σίτι έδειξε τα δόντια της στη μισητή αντίπαλο. Ο Μπαλοτέλι άνοιξε το σκορ στο 23' με άψογο πλασέ και πανηγύρισε δείχνοντας ένα άκρως ...μετριοπαθές μήνυμα στη φανέλα που έγραφε "Why always me;" που σημαίνει "γιατί πάντα εγώ;".
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μπαλοτέλι ξαναχτύπησε. Στο 46' κέρδισε την αποβολή από τον Έβανς και στο 62' έκανε το 0-2. Από εκεί και πέρα το γήπεδο, όπως λέμε, έγειρε! Η Σίτι έκανε επιθέσεις κατά κύματα και σε κάθε κατεβασιά σκόραρε! Στο 69' έγινε το 0-3 από τον Αγκουέρο.
Ο Φλέτσερ στο 81' έβαλε μια όμορφη πινελιά κάνοντας το 3-1, αλλά οι αγριεμένοι φιλοξενούμενοι απάντησαν με άλλα τρία γκολ στις καθυστερήσεις με δίμπαλο του Τζέκο και ένα του Σίλβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: