Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ήρθε η ώρα για πράξεις!!

Το πώς έφτασε σήμερα o Άρης να μπαίνει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο είναι λίγο πολύ γνωστό. Το θέμα είναι ότι έχει την ευκαιρία του να το αλλάξει…
Ήρθε η ώρα για πράξεις
Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος.
Από λόγια… χορτάσαμε. Καιρός για πράξεις. Ο ΑΡΗΣ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά του στη σεζόν, μετά από εκείνο με τον Χατζάρα στον πάγκο και η απαίτηση από όλους είναι σήμερα το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης να δουν τον πραγματικό ΑΡΗ.
Αυτόν που όλοι πίστευαν ότι με βάση το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών θα είχε τουλάχιστον δέκα βαθμούς στο… τσεπάκι του, για να μην πούμε το απόλυτο και όχι να βρίσκεται με τρεις βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, δωδέκατος σε… πρωτάθλημα δεκατεσσάρων ομάδων.
Αυτόν που με την οικονομική θυσία της διοίκησης έχει στο ρόστερ του μερικούς από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στη σούπερλιγκα.
Που έχει την τύχη να διαθέτει στην άκρη του πάγκου έναν από τους καλύτερους έλληνες τεχνικούς, τον Σάκη Τσιώλη που είχε τρεις ολόκληρους μήνες την ομάδα στα χέρια του να την πλάσει όπως ήθελε.
Που διαθέτει κόσμο που έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού στην Ευρώπη, αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και αντικείμενο… φθόνου από τους αντιπάλους του και φυσικά ακολουθεί την ομάδα παντού.
Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ μπορεί να λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα γιατί τα περιθώρια στενεύουν αν θέλει να κυνηγήσει τον μίνιμουμ φετινό του στόχο στο πρωτάθλημα, την είσοδο στα πλει-οφ.
Πίεση σίγουρα υπάρχει. Αλλά μήπως οι ίδιοι δεν την δημιούργησαν με τους τρεις βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια; Οι ίδιοι λοιπόν έχουν την ευκαιρία να την αποτινάξουν από πάνω τους.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: