Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Έδωσε χαμόγελο στον κόσμο του ο ΠΑΟ!!

Γελάγανε και τα… μουστάκια του Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός «σκόρπισε» τον Εργοτέλη, όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Οι πράσινοι δείξανε ζωντάνια, φαντασία στο παιχνίδι τους, φτιάξανε φάσεις, πετύχανε γκολ. Δώσανε, δηλαδή, χαρά στον κόσμο τους και το ματς πήρε πανηγυρικό χαρακτήρα.
Έδωσε χαμόγελο στον κόσμο του ο ΠΑΟ
Ο Εργοτέλης μπορεί να ήταν σοφτ για να μπορέσει να αντισταθεί, όμως ο Παναθηναϊκός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Πρόσφερε χορταστικό θέαμα στον κόσμο του, αλλά κι ελπίδα για ένα καλύτερο αγωνιστικό αύριο.
Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που θέλει να βλέπει ο Φερέιρα και γι’ αυτό ήταν ικανοποιημένος ο προπονητής. Γρήγορη εναλλαγή μπάλας, κινητικότητα στις θέσεις των επιθετικών και των χαφ, σωστές επιλογές στις πάσες και, βέβαια, αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Ούτε που φάνηκε η απουσία επιθετικών. Και ειδικά ο Λέτο κάνει μέχρι τώρα σούπερ σεζόν.
Βέβαια, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα δουλειά για να «δέσει» περισσότερο σαν ομάδα, όμως τέτοιες εμφανίσεις κάνουν τον κόσμο του να χαμογελάει. Και το βασικότερο. Να βλέπει και μπαλίτσα ο οπαδός.
Και με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός ως τώρα τα έχει πάει αρκετά καλά στους αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα είναι σαν μήνυμα ότι φέτος ίσως κτυπήσει περισσότερο στα ίσια την παρτίδα τίτλου. Κάτι που, βέβαια, απομένει να το δούμε και στην πράξη.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: