Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνική ομάδα!"

Ο διεθνής γκολκίπερ της ομάδας της Λευκωσίας, Διονύσης Χιώτης, μιλάει για το αγωνιστικό θαύμα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκρίνει το ελληνικό με το κυπριακό ποδόσφαιρο κι ονειρεύεται ...Euro!

"Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνική ομάδα!"
- Πως ξεκίνησε η “κυπριακή περιπέτειά” σου; Μέχρι και πριν από κάποια χρόνια, οι ποδοσφαιριστές που πήγαιναν να παίξουν στην Κύπρο, θεωρούνταν λίγο-πολύ “τελειωμένοι” από το ελληνικό πρωτάθλημα και ουσιαστικά στόχευαν σε ένα καλό εφάπαξ...
"Μετά το καταστροφικό πέρασμα από την Κέρκυρα, δέχθηκα την πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και χωρίς δεύτερη κουβέντα, αποφάσισα να υπογράψω γιατί ήταν μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό και είχε κάθε χρόνο συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μπορώ να πω ότι εδώ, έχω βιώσει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου και τέτοιες χαρές πραγματικά δεν περίμενα να ζήσω... Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς οι ίδιοι μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θα έχουμε τέτοια πορεία στο εφετινό Champions League, γιατί δεν είναι μόνο ένα αποτέλεσμα... Είναι τρία στα τρία (σ.σ.: 2-1 επί της Ζενίτ και 1-1 εκτός έδρας με Πόρτο και Σαχτάρ Ντόνετσκ)!! Παιχνίδι με παιχνίδι, διαπιστώσαμε ότι οι δυνατότητές μας είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι πιστεύαμε ακόμη κι εμείς οι ίδιοι και νιώθουμε μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά από 'κει που είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο".
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: