Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Έκοψε ...ταρίφα!!

Δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα για την ΑΕΚ, πάλι με το ίδιο σκορ. Μετά το 1-3 από τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα, έχασε και από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Το 3-1 διαμορφώθηκε από δύο γκολ του Μάντζιου, ένα του Σουμπίνιο και ...μισό-μισό από Μπέλεκ-Λυμπερόπουλο.
Έκοψε ...ταρίφα!
90' Ληξη αγώνα
89' Καλό σουτ του Λεονάρντο η μπάλα κατέληξε άουτ λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ.
84' Αλλαγή για τον ΟΦΗ: Ο Καμπάνταης στη θέση του Σουμπίνιο.
83' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Γκέντσογλου αντί του Βάργκας
81' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Μάντζιος γράφει το 3-1.
79' Ο Κοντοές διώχνει σε κόρνερ στο σουτ του Σουμπίνιο.
76' Σουτ του Λόπεθ η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
75' Καλό σουτ του Παπουλή σε αντεπίθεση του ΟΦΗ, η μπάλα κόντραρε στον Καράμπελά και έφυγε κόρνερ.
73' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Καφές έβγαλε ωραία μπαλιά στον Λεονάρντο, ο Βραζιλιάνος έδωσε πάσα στον Μπέλεκ, το σουτ του οποίου μπροστά στην κενή εστία κατέληξε άουτ. Έπαιξε ρόλο βέβαια οτι έβαλε το καλάμι.
63' Αλλαγή για τον ΟΦΗ: Ο Λόπεθ στη θέση του Σίσιτς.
62' Κεφαλιά του Μπέλεκ, πάνω στον Κάρολ.
60' Γκολ για την ΑΕΚ: Ο Λεονάρντο έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Μπέλεκ, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο και πέρασε τη γραμμή, για να ακολουθήσει η κεφαλιά του Λυμπερόπουλου στα δίχτυα. Το γκολ αρχικά χρεώθηκε στον Λύμπε και μετά από αρκετή ώρα η Λίγκα το έδωσε στον Καμερουνέζο.
52' Σουτ του Λεονάρντο άουτ.
49' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Σουμπίνιο με διαγώνιο σουτ από αριστερά κάνει το 2-0.
46' Έναρξη δευτέρου μέρους.
Αλλαγές για την  ΑΕΚ: Ο Γκερέιρο αντί του Κάρλος και ο Μπέλεκ στη θέση του Σιαλμά.
45'+5' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
45'+2' Λάθος από τον Δέλλα, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει ύστερα από κόρνερ του ΟΦΗ, δεν βρήκε καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να πάρει κατεύθυνση προς την εστία του Αραμπατζή, ευτυχώς για την ΑΕΚ όμως η μπάλα κατέληξε εκτός γηπέδου.
Πέντε λεπτά καθυστερήσεις λόγω της τρίλεπτης διακοπής που έλαβε χώρα μεταξύ 26' και 29'.
44' Ο Λυμπερόπουλος έχασε το... άχαστο για να φέρει το ματς στα ίσια. Ύστερα από σέντρα του Κοντοέ, ο επιθετικός της ΑΕΚ πήρε την κεφαλιά μόνος του μπροστά στον Κάρολ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ.
42' Σουτ του Σιαλμά από το ύψος του πέναλτι η μπάλα πέρασε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ισοφαρίσει...
38' Κίτρινη σε Βάργκας και Κάρολ, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν για την τήρηση του φερ πλέι.
37' Μικροένταση μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ και του ΟΦΗ, επειδή ο Λεονάρντο συνέχισε το παιχνίδι ενώ παίκτης των Κρητικών (Παπουλής) βρισκόταν το έδαφος.
33' Εντυπωσιακή απόκρουση του Κάρλο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάρλος.
Μετά από τρίλεπτη διακοπή από τον διαιτητή Στυλιάρα το παιχνίδι συνεχίζεται. Ο λόγος; Ό,τι έγινε και στο ΟΑΚΑ χθες στο ματς ΠΑΟ-Εργοτέλης. Ο ρέφερι ζήτησε να κατεβεί πανό με πολιτικοκοινωνικό μήνυμα, λόγω της κρίσης.
25' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Λεονάρντο, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ, λίγο πιο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κάρολ.
24' Κίτρινη στον Γεωργίου.
Ο Νίκος Κωστένογλου έχει εντοπίσει προβλήματα στο κατέβασμα της μπάλας από την άμυνα γι' αυτό έδωσε οδηγίες στον Καφέ να αναλάβει τη μεταβίβαση από τα μετόπισθεν στην επίθεση...
19' Πλασέ του Μάντζιου στη μικρή περιοχή της ΑΕΚ, ύστερα από σέντρα του Μπουλούτ, η μπάλα έφυγε άουτ. Η Ένωση έχει ανοίξει πολύ στα τελευταία λεπτά μετά το 1-0 των Κρητικών.
18' Ο Αραμπατζής αποκρούει στο δυνατό σουτ του Μπουλούτ μέσα από την περιοχή. Στην επαναφορά η κεφαλιά του Τούρκου έφυγε άουτ.
14' Κίτρινη στον Μπουλούτ.
14' Ο Σιαλμάς σκοράρει για την ΑΕΚ, όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού προηγουμένως ο Μανωλάς που έκανε την κεφαλιά-πάσα ήταν σε θέση οφσάιντ.
12' Γκολ για τον ΟΦΗ: O Παπουλής έβγαλε τον Μάντζιο στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, ο οποίος πλάσαρε από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Αραμπατζή και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Πρώτο γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ για τον Μάντζιο
6' Καλό σουτ του Κάρλος μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, όμως η προσπάθεια του Ισπανού ανακόπηκε από την κρητική άμυνα.
2' Πρώτο σουτ στην αναμέτρηση από τον Λεονάρντο, ο οποίος δεν απείλησε τον Κάρολ.
1' Σέντρα στο ματς
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Σουμπίνιο, Σίσιτς, Παπουλής, Μάντζιος
ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καράμπελας, Κάρλος, Καφές, Βάργκας, Λεονάρντο, Μανωλάς, Σιαλμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: