Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το λ6λόγιο της... 6ρας!!

Βασιζόμενo αποκλειστικά στη μισή ντουζίνα γκολ της Σίτι, το gazzetta.gr επιχειρεί μία διαφορετική ανάλυση για το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Από τον 6πνο Μαντσίνι στον 6λο Φέργκιουσον.
Το λ6λόγιο της... 6ρας
Σύμφωνα με την αστρολογία, ο αριθμός 6 συμβολίζει τη δικαιοσύνη, την καλλιτεχνία, την εξυπηρέτηση και τη φαντασία. Είναι ο αριθμός του καθήκοντος, της αρμονίας, της ομορφιάς και του ιδεαλισμού. Η αλήθεια είναι πως αυτή η Σίτι που έβαλε μισή ντουζίνα γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» συνδύαζε όλες αυτές τις αρετές.
Επόμενο ήταν λοιπόν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι να αισθάνθηκε την ανάγκη να 6μνήσει την απόδοση των παικτών του. Την ίδια ακριβώς στιγμή ο Αλεξ Φέργκιουσον 6νε βασανιστικά το άδειο περιτύλιγμα της διάσημης τσίχλας του, η γεύση της οποίας είχε 6φανιστεί από το νευρικό μάσημα που είχε κάνει σε όλο το ματς. Οπως χάθηκε η γεύση, κάπως έτσι θαρρείς πως 6νεμίστηκαν και οι ελπίδες των απανταχού οπαδών της Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν μόνο η 6ρετική έως απίστευτη απόδοση των Πολιτών, μα και η μηδενική αγωνιστικότητα των Κόκκινων Διαβόλων που έμειναν μετ6ταστέοι σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι.
Οι φιλο6νούμενοι έπ6ν κάτι περισσότερα από 6πνα. Ο επιθετικός ρυθμός τους και ειδικά από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ έμεινε με 10, ήταν από φρενήρης έως 6ντλητικός. Ολοι οι παίκτες του Μαντσίνι ήταν από μόνοι τους 6στασιασμένοι από τη δική τους απόδοση. Το ίδιο και οι οπαδοί τους που αισθάνονταν στις εξέδρες του άλλοτε εχθρικού, σα να είχαν πάει μία πανέμορφη βόλτα στην 6οχή. Και να φανταστεί κανείς πως εάν ο Τζέκο (έχασε δύο στο φινάλε) και οι συμπαίκτες του δεν αστοχούσαν 6παφής, το σκορ θα μπορούσε να λάβει μυθικές διαστάσεις.
Δεν χρειάζεται λοιπόν και πολύ φαντασία για να καταλάβει κανείς τι ακολούθησε στα αποδυτήρια των ηττημένων. 6λος ο Φέργκιουσον θα τους στόλισε με τον 6ψαλμο. Απαντες πλέον θα βρίσκονται υπό κρίση... μηδενός 6ρουμένου!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: