Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Νίκησε η Μαρσέιγ!!

Η Μαρσέιγ έφτασε μόλις στη δεύτερη νίκη της στην Λιγκ 1 επί της Αζαξιό (2-0). Οι «Φωκαείς» έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση φέτος, με τον Αντρέ Αγιού να σκοράρει και τα δύο γκολ.
Νίκησε η Μαρσέιγ!
Μόνος του πάλευε ο Οτσόα!
Η Μαρσέιγ είχε μόλις μία νίκη στην Λιγκ 1 και υποδεχόμενη την αδύναμη Αζαξιό κατάφερε να τις διπλασιάσει! Η παρέα του Οτσόα έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Μασσαλία, όμως οι παίκτες του Ντεσάμπ έκανε την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και επιβλήθηκαν εύκολα με 2-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά από το ξεκίνημα, όμως έπεσαν απέναντι σε έναν εκπληκτικό Οτσόα. Ο Μεξικανός κρατούσε το μηδέν με εκπληκτικές επεμβάσεις, ενώ οι «Φωκαείς» έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 21', όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Αντρέ Αγιού ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο Μεξικανός τερματοφύλακας του είπε «όχι», για να κρατήσει το 0-0.
Οικογενειακή υπόθεση... Αγιού!
Τελικά, η υπεροχή της Μαρσέιγ απέφερε καρπούς στο 30'. Ο Τζόρνταν Αγιού έβγαλε εκπληκτική ασίστ με τακουνάκι στο αδερφό του και ο Αντρέ με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ! Το ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους να έχουν 10 σουτ στην αντίπαλη εστία, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα φέτος στην Λιγκ 1 σε ένα ημίχρονο! Ο Ντεσάμπ, όμως, είδε την ομάδα του να προηγείται με το ρευστό 1-0 και το άγχος φυσικά δεν είχε φύγει...
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αντρέ Αγιού τελείωσε γρήγορα το παιχνίδι, κάνοντας το 2-0 στο 50'. Ο Βαλμπουένα έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα και ο Γκανέζος μέσος με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Οτσόα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, με την μοναδική καλή στιγμή για τους Κορσικανούς να έρχεται στο 71', όταν ο Ιλάν βρέθηκε απέναντι από τον Μανταντά, όμως δεν μπόρεσε να μειώσει σε 2-1, με τον Γάλλο να αναδεικνύεται νικητής στη μονομαχία. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Μαρσέιγ έφτασε στη δεύτερη νίκη της στην Λιγκ 1, με τον Ντεσάμπ να παίρνει βαθιά ανάσα...
Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Μανταντά, Μορέλ, Ενκουλού, Φανί, Αθπιλικουέτα, Σεϊρού, Αμαλφιτάνο, Βαλμπουένα (71' Α. Ντιαρά), Τζ. Αγιού (73' Ζινιάκ), Α. Αγιού, Ρεμί.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: