Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ένα ατελείωτο μπάχαλο με τους Ρώσους και στη μέση η ΑΕΚ!!

Έχει τραβήξει αρκετά το θέμα με τους Ρώσους επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν (;) στην ΑΕΚ, με τη διοίκηση να τη βαραίνουν τεράστιες ευθύνες, βγάζοντας προς τα έξω (επίσημα και ανεπίσημα) διάφορα σενάρια για όλη αυτή την ιστορία δημιουργώντας σύγχυση.
Ένα ατελείωτο μπάχαλο με τους Ρώσους και στη μέση η ΑΕΚ
Ένα τεράστιο μπάχαλο, μία μεγάλη αβεβαιότητα και η ΑΕΚ να γυρίζει καθημερινά γύρω γύρω από την ανασφάλεια, με τον κόσμο της μπερδεμένο να μη μπορεί (και δικαίως) να πιαστεί από πουθενά και από τίποτα! Εδώ και ένα μήνα έχει μπει στην καθημερινή ζωή της ΑΕΚ η Petit Chateau.
Μία εταιρεία με κεφάλαια από τη Ρωσία που εδρεύει στην Ιταλία και την εκπροσωπούν Σέρβοι και Ουρουγουανοί, συζητούσε με την ΑΕΚ για να επενδύσει στην ομάδα. Δεν κατέβαλλε ποτέ τα 2,5 εκατ. ευρώ που αξίωνε η ΠΑΕ, τελικά βγήκε η διοίκηση στις 12 Οκτώβρη και με ανακοίνωσή της ενημέρωνε επίσημα ότι «οι διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau διεκόπησαν οριστικά», όμως 10 μέρες έπειτα το όνομα της Petit Chateau παραμένει στην επικαιρότητα!
Πώς γίνεται αυτό; Κι όμως στην ΑΕΚ όλα γίνονται! Μέρος του Τύπου γράφει ότι η παραπάνω εταιρεία συνεχίζει (!) να μιλά με τον Σταύρο Αδαμίδη, αλλού τονίζεται ότι το όνομα του Ρόλαντ Ισάεφ έχει να κάνει με έναν επιχειρηματία που ήρθε τώρα στο προσκήνιο με την Patero D να επιθυμεί να «προσφέρει» οικονομικά στην ΑΕΚ, αλλού γράφεται ότι ο Ισάεφ ήταν πίσω από την Petit Chateau και δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στην όλη ιστορία.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: