Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Όλα "Χ" στο ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ντέρμπι μίσους στην Ολλανδία δεν είχε νικητή, Άγιαξ και Φέγενορντ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες να φύγουν από το Άμστερνταμ με τη νίκη. Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για τον "Αίαντα".
Όλα "Χ" στο ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)
Το διπλό στο Ζάγκρεμπ μάλλον... κοίμισε τον «Αίαντα», ο οποίος στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ παρουσιάστηκε νωθρός, με λίγα διαστήματα καλής μπάλας μένοντας παράλληλα για πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη.
Το 1-1... αδικεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ωστόσο δεν ήταν τόσο ουσιαστικοί όσο έπρεπε για να πάρουν το ματς. Το α' μέρος δεν είχε γκολ, αλλά δυο δοκάρια, ένα του Καμπράλ για τους φιλοξενούμενους και ένα για τον «Αίαντα» από τον 'Αντερβελντ
Η Φέγενορντ κατόρθωσε να προηγηθεί στο 61' με τον Ντε Βρι και τρία λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν πιο... εύκολα, αφού αποβλήθηκε ο Φέρμερ.
Ωστόσο, στη μοναδική περίπτωση του β' μέρους που απείλησε ο Άγιαξ ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης, αφού στο 67' ύστερα από ασίστ του Γένσεν ο Φερτόνγκεν διαμόρφωσε το 1-1. Έτσι, η Φέγενορντ παρέμεινε στην 4η θέση με 18 βαθμούς, με τον Άγιαξ να ακολουθεί με 17.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: