Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"Καθάρισε" ο Ρονάλντο στη Μάλαγα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με 4 γκολ στο πρώτο μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Μάλαγα και συνέχισε ακάθεκτη, Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.
"Καθάρισε" ο Ρονάλντο στη Μάλαγα (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο 10` ο Ντι Μαρία βρήκε τον Ιγκουαϊν με μπαλιά τρύπα και αυτός με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίο βρισκόταν σε δαιμονιώδη κατάσταση. Ο Πορτογάλος έκανε το 2-0 στο 22ο λεπτό με διαγώνιο σουτ μετά από ασίστ του Αλόνσο. Ο Ισπανός τροφοδότησε στο 27' τον Πορτογάλο, ο οποίος με ιδανικό πλασέ έκανε το 3-0. Ο CR7 ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 38ο λεπτό με προβολή στην κίνηση μετά από κεφαλιά πασά του Ντι Μαρία.
Παρότι βρισκόταν με 4 γκολ πίσω η Μάλαγα δεν τα παράτησε και μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη. Είχε δοκάρι στο 49ο λεπτό με τον Χοακίν, ενώ στο τρίλεπτο από το 54' έως το 57', οι Χοακίν, Ροντόν και Ελισέου, έχασαν απανωτές ευκαιρίες. Οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι συνέχισαν να επιτίθενται και στο 65ο λεπτό το σουτ του Τουλαλάν σταμάτησε πάνω στον Ράμος. Η Ρεάλ δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης και ο Φερνάντες είχε κι άλλο δοκάρι για τη Μάλαγα στο 78'.
Πηγή: aek365.gr

(κλικ πάνω στη εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: