Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Τα 5 "κλειδιά" του ντέρμπι!!

Υπάρχουν 5 σημεία που πιθανόν να κρίνουν τον νικητή το ντέρμπι. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρώτιστα θα κριθεί από την απόδοση του Άρη.
Τα 5 "κλειδιά" του ντέρμπι
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ… «ακονίζουν τα ξίφη τους» για την πρώτη φετινή «μάχη» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η Θεσσαλονίκη είναι στο πόδι.
Το AllAboutAris.com επιχειρεί να «αποκρυπτογραφήσει» το ματς, εστιάζοντας στα σημεία εκείνα που πολύ πιθανόν κρίνουν τον νικητή. Αυτό που σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο, είναι ότι το παιχνίδι θα κριθεί πρώτιστα από την απόδοση του ΑΡΗ. Αν επαληθευτεί η προσδοκία των φίλων του ΑΡΗ να δουν σήμερα τον.. πραγματικό ΑΡΗ, είναι δεδομένο ότι θα πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη. Και τι νίκη..
Εχουμε και λέμε:

1ον) Πως θα προσεγγίσει ο ΑΡΗΣ το ματς

Ο ΑΡΗΣ έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, αφού πέρα από το γόητρο πιέζεται και βαθμολογικά. Ως εκ τούτου πρέπει να μπει με πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα από το πρώτο σφύριγμα του Γιάχου, ώστε να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο. Οφείλει να επιβάλει το ρυθμό του, να ελέγξει το ματς παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και όχι αναμονής. Να δείξει στον αντίπαλο ότι… θέλει δε θέλει θα φύγει με άδεια χέρια από το «Κλ. Βικελίδης».
Διαβάστε όλο το θέμα στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: