Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Δεν είδε Παναθηναϊκό χθες ο Αναστόπουλος;

"Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ ανώτερος από όλους τους άλλους, τον θεωρώ πλήρη σε όλες τις γραμμές και θα είναι έκπληξη αν δεν το ξαναπάρει", δήλωσε ο Αναστόπουλος που μάλλον δεν είδε χθες Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Δεν είδε Παναθηναϊκό χθες ο Αναστόπουλος;
Αναλυτκά οι δηλώσεις του στη "Real Sports":
Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντόρτμουντ: "Ήταν πολύ καλός και έφτασε δίκαια σε μία μεγάλη νίκη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι Γερμανοί τα έχασαν από τις σωστές επιλογές και το φορτσάρισμα των αντιπάλων τους, οι οποίοι, αν ηταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να έχουνε πετύχει και άλλα γκολ. Αλλά και μετά το 2-1, ο Βαλβέρδε έσφιξε περισσότερο την ομάδα του και στην κόντρα ήταν φαρμάκι. Ορθόδοξη, αναμφίβολα, η τακτική του και απόλυτα επιτυχημένο το αποτέλεσμα".
Για το φαβορί του πρωταθλήματος: "Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ ανώτερος από όλους τους άλλους, τον θεωρώ πλήρη σε όλες τις γραμμές και θα είναι έκπληξη αν δεν το ξαναπάρει. Η αφθονία και, φυσικά, η ποιότητα των επιλογών που έχει ο προπονητής στα χέρια του, του επιτρέπουν κάθε φορά να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα".
Για τον βαθμό του ΟΦΗ στη Τούμπα: "Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε περισσότερο και τα καταφέραμε. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, η δουλειά είναι το παν, ενώ ασφαλώς χρειάζεται και τύχη".
Για το ματς με την ΑΕΚ: "Τους σεβόμαστε, όπως όλες τις μεγάλες ομάδες, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε και πάλι χαρά στον κόσμο και στους εαυτούς μας".
Για τον στόχο της ομάδας του: "Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, τίποτα άλλο. Είμαστε νέα ομάδα και έχουμε ανάγκη από επιτυχίες. Γι΄αυτές μοχθούμε και γι΄ αυτές θα παλεύουμε κάθε φορά με όλες μας τις δυνάμεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: