Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

It’s pay time…!!

Από όποια οπτική γωνία κι αν “διαβάσει” κανείς το ντέρμπι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άρης έχει και πιο πολλά και πιο ισχυρά κίνητρα. Ο Παντελής Ζουμπούλης σχολιάζει.
It’s pay time…
Υπό τις παρούσες συνθήκες, το ντέρμπι είναι γεμάτο από προκλήσεις για τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του, συνεπώς προσφέρεται για απαντήσεις. Για πολλές απαντήσεις… Απαντήσεις που επιβάλλεται να δώσουν, πρώτιστα, στους εαυτούς τους και μετά σε όλους τους άλλους. Και σε όσους τους αμφισβητούν μαζί. Στους εαυτούς τους γιατί είναι λογικό κάπου να άρχισε να κλονίζεται η εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, ενώ ξέρουν ότι η πραγματική δυναμική του ΑΡΗ δεν συνάδει με την εικόνα των πρώτων αγωνιστικών. Η αλήθεια είναι ότι έδωσαν δικαιώματα μέχρι τώρα και αδίκησαν τους εαυτούς τους, αλλά αυτό το ντέρμπι έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για να βάλουν τα πράγματα στη ιέση τους. Να βάλουν ένα τέλος σ’ αυτήν την κατάσταση, να κάνουν restart και να αλλάξουν την μοίρα τους. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι παίκτες του ΑΡΗ δεν διαθέτουν φιλότιμο ή ότι δεν νιώθουν να θίχτηκε ο εγωισμός τους, ώστε να το πάρουν προσωπικά. Αν δεν γυαλίζει τώρα το μάτι τους, πότε θα γυαλίσει; Ας το δείξουν, λοιπόν.
Και έχει σημασία να το δείξουν από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Είναι κομβικό ο ΑΡΗΣ να μπει… αγριεμένος στο ματς για να δείξει στον αντίπαλο ότι πρέπει να συμβιβαστεί με την ήττα. Νωρίς νωρίς. Δεν πρέπει να του αφήσει περιθώρια, γιατί ο ίδιος δεν έχει άλλα περιθώρια. Ούτε χρονικά, ούτε βαθμολογικά. Επιβάλλεται το τέλος να βρει τον ΑΡΗ νικητή.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: