Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Living on the other side!!

Τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν ζήσει το ντέρμπι κι από την... άλλη πλευρά. Διαβάστε την "κιτρινόμαυρη" ιστορία των Ίβιτς, Παπάζογλου και Χαλκιά στα ντέρμπι με την νυν ομάδα τους.

Living on the other side
Χαλκιάς, Ίβιτς και Παπάζογλου έχουν φορέσει τη φανέλα και του Άρη έχοντας ζήσει και αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ σε αρκετά ντέρμπι των δύο μεγάλων της Θεσσαλονίκης. Όντας πλέον παίκτες του Δικεφάλου ελπίζουν με την εμπειρία τους να κάνουν τη διαφορά.
Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά πως στο "Κλ. Βικελίδης" θα πρέπει να καταθέσει και την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τη νίκη. Οι Χαλκιάς, Ίβιτς, Παπάζογλου έχουν και το πλεονέκτημα της γνώσης εκ των… έσω πως ετοιμάζεται ψυχολογικά ο αντίπαλός τους, καθώς στο παρελθόν και οι τρεις τους αγωνίστηκαν στον Άρη και στα μεγάλα τοπικά ντέρμπι με τη φανέλα του.
Οι τρεις "κατάσκοποι" του ΠΑΟΚ έχουν δει και τις δύο όψεις του νομίσματος ενός τόσο μεγάλου αγώνα όπως είναι αυτός της Κυριακής στο "Κλ. Βικελίδης". Ο Κώστας Χαλκιάς υπερασπίστηκε την εστία του Άρη σε 62 παιχνίδια ενώ αντιμετώπισε και τον ΠΑΟΚ τέσσερις φορές με τον απολογισμό του να είναι μία νίκη των «κίτρινων», μία ισοπαλία και δύο νίκες του ΠΑΟΚ.
Τα ντέρμπι του Κώστα Χαλκιά με τη φανέλα του Άρη

21/10/2006 Πρωτάθλημα Άρης-ΠΑΟΚ 0-0
10/02/2008 Πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Άρης 3-0
21/10/2007 Πρωτάθλημα Άρης-ΠΑΟΚ 3-1
Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τον Άρη βοηθώντας τον τα μέγιστα στην καλή του πορεία. Ο Σέρβος μετά από ένα «χλιαρό» ξεκίνημα, ανέλαβε ηγετικό ρόλο και σκόραρε 8 φορές σε 40 συμμετοχές. Αγωνίστηκε και σε δύο παιχνίδια εναντίον του ΠΑΟΚ με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Πάντως ως παίκτης του Δικεφάλου έχει πετύχει δύο γκολ εναντίον των "κίτρινων" πανηγυρίζοντάς τα με… παρεξηγήσιμο πάθος.
Τα ντέρμπι του Βλάνταν Ίβιτς με τη φανέλα του Άρη
10/02/2008 Πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Άρης 3-0
21/10/2007 Πρωτάθλημα Άρης-ΠΑΟΚ 3-1
Μπορεί ο Θανάσης Παπάζογλου να αγωνίστηκε μόλις 14 φορές με τη φανέλα του Άρη και να πέτυχε δύο γκολ, αυτά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά είχε την εμπειρία να παίξει και σε δύο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ όντας μάλιστα αήττητος με μια νίκη και μια ισοπαλία.
Τα ντέρμπι του Θανάση Παπάζογλου με τη φανέλα του Άρη
21/10/2007 Πρωτάθλημα Άρης-ΠΑΟΚ 3-1
25/01/2009 Πρωτάθλημα Άρης-ΠΑΟΚ 0-0
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: