Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Στη Γ.Σ. θα συζητήσουν και τα "καραγκιοζιλίκια"!

Το θέμα της Arboris θα συζητηθεί στη Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είπε ο Γόντικας μετά το Δ.Σ. "Παραμύθι" χαρακτήρισε την πρόταση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μιλώντας για καραγκιοζιλίκια!
Στη Γ.Σ. θα συζητήσουν και τα "καραγκιοζιλίκια"!
Περίπου δύο ώρες κράτησε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο δεν εξουσιοδότησε τον Δημήτρη Γόντικα να τρέξει τις εξελίξεις με την ''Arboris Capital'', καθώς πέρασε η πρόταση του Θανάση Γιαννακόπουλου να συζητηθεί το θέμα σε γενική συνέλευση!

Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ έλαβε δύο αποφάσεις, οι οποίες όμως στην ουσία δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γόντικας κατά την αποχώρηση του οι... εξελίξεις μετατίθενται για τη Γενική Συνέλευση στις 17 Οκτωβρίου, όπου και θα τεθεί η πρόταση για εξουσιοδότηση της "Arboris Capital", την οποία όμως λίγο νωρίτερα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε χαρακτηρίσει παραμύθι και είχε κάνει λόγο για καραγκιοζιλίκια που ντροπιάζουν τον σύλλογο!

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως στο ΔΣ αποφασίστηκε και η
συνέχιση της ενοικίασης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τους ίδιους όρους που υπήρχαν. Θυμίζουμε πως υπήρξαν σκέψεις η ΠΑΕ να σταματήσει να νοικιάζει τη Λεωφόρο έναντι 400.000 ευρώ τον χρόνο και οι Νέοι να δίνουν όλα τα παιχνίδια τους στην Παιανία για οικονομία.

Αναλυτικά ο
Δημήτρης Γόντικας δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και πήραμε δυο ομόφωνες αποφάσεις. Η μία αφορά μια προσέγγιση που μας έγινε και η απόφαση του Δ.Σ. ήταν να να στείλει τη πρόταση αυτή στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου για να τοποθετηθούν οι μέτοχοι. Επίσης αποφασίσαμε την συνέχιση της ενοικίασης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τους ίδιους όρους που υπήρχαν».

Στην συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε για το σχόλιο του Θανάση Γιαννακόπουλο νωρίτερα, που έκανε λόγο για παραμύθι πρόταση της "Arboris" και καραγκοζιλίκια, σχολίασε: «Δεν έχω να πω τίποτα άλλο η επίσημη τοποθέτηση του Δ.Σ. είναι αυτή. Θα ενημερώσουμε και θα συζητηθεί το θέμα από την Γενική Συνέλευση».

Για το αν θα ενημερώσει την Arboris για το θέμα, τόνισε: «Θα ενημερώσω ότι θα συζητηθεί το θέμα στη Γενική Συνέλευση».
Σε ερώτηση για το αν ενόψει της Γενικής Συνέλευσης υπάρχει καμία κίνηση από τους μετόχους, ανέφερε: «Καμία όσο δεν γίνεται κίνηση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ισχύει η σύνθεση του προηγούμενου».
Στο ΔΣ ήταν παρόντες ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, και οι Θανάσης Γιαννακόπουλος (εξουσιοδοτημένος από τον Παύλο), Σωτήρης Τζήμας (εξουσιοδοτημένος από τον Λουμίδη), Στράτος Σωπήλης, Νίκος Χατζηνικολάου, Μίμης Δομάζος (εξουσιοδοτημένος από τον Μαυροκουκουλάκη), Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Κώστας Ελευθεράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: