Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Δεν πήραν ακόμη πιστοποιητικό ΠΑΟ και Ηρακλής!!

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη Α1 βόλεϊ ανδρών και μόλις οι 7 από τις 12 συμμετέχουσες ομάδες κατάφεραν να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα.

Δεν πήραν ακόμη πιστοποιητικό ΠΑΟ και Ηρακλής
Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού αθλητισμού την Πέμπτη (6/10) ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η Λαμία, ο Άρης, η Κηφισιά, ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Φοίνικας Σύρου εξασφάλισαν τη σχετική άδεια, ενώ αναβολή πήραν οι υποθέσεις για τον Ηρακλή, τον Παναθηναϊκό, την Πάτρα, τον Εθνικό και τον Παμβοχαϊκό, οι υποθέσεις των οποίων θα επανεξεταστούν την προσεχή Τρίτη (11/10).
Το θέμα είναι τυπικό και για τις υπόλοιπες ομάδες, αφού έχουν έρθει σε συμφωνία για τον διακανονισμό των χρεών με τους παίκτες, αν και για τον γηραιό τα πράγματα φαντάζουν ακόμη πιο δύσκολα. Στους Θεσσαλονικείς ζητήθηκε να προσκομίσουν επιπλέον δικαιολογητικά που να υποστηρίζουν την βεβαίωση της Δ.Ο.Υ. που προσκομίστηκε και αναφέρει πως δεν είναι δυνατό να γίνει διαχωρισμός των χρεών του Γ.Σ. με το Τ.Α.Α. Πάντως, το γεγονός πως η ΕΕΑ δεν απέρριψε την βεβαίωση κρίνεται ως θετική εξέλιξη και για τους κυανόλευκους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: