Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Μήπως θέλει βιταμίνη και ο Οικονομίδης;

Σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΕΑ να μην δώσει πιστοποιητικό στον Πανελλήνιο, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανέφερε πως κάποιοι έβγαλαν επίτηδες την συνομιλία του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη το καλοκαίρι για να... τραβήξουν την προσοχή του κόσμου από τα «στημένα» του ποδοσφαίρου και να κάνουν κακό στο μπάσκετ!
Μήπως θέλει βιταμίνη και ο Οικονομίδης;
Ο Οικονομίδης μίλησε στην ιστοσελίδα sportfm.gr για την απόφαση της ΕΕΑ να... κόψει τον Πανελλήνιο και να αφήσει το πρωτάθλημα με 13 ομάδες και αρχικά τόνισε: «Ακόμη δεν έχουμε λάβει γραπτώς το λόγο για τον οποίο η ΕΕΑ δεν χορήγησε το πιστοποιητικό συμμετοχής στον Πανελλήνιο. Από αυτά που γνωρίζω, το πρόβλημα διαπιστώθηκε στη μεταβίβαση των μετοχών. Δεν μπορώ και δεν θέλω να σχολιάσω μία απόφαση που έχει νομικά επιχειρήματα, αλλά εύχομαι αυτά να είναι ισχυρά».

Και συνέχισε: «Πρόκειται για μία απόφαση που -αναμφισβήτητα- δεν κάνει καλό στο μπάσκετ αφού στην ουσία εξαφανίζει μία ομάδα, ενώ παράλληλα δημιουργεί πρόβλημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως, πραγματικά απορώ γιατί δεν είχαν διαπιστώσει τόσο καιρό το πρόβλημα που υπήρχε (σ.σ. με τη μεταβίβαση των μετοχών) και έδιναν συνεχώς παρατάσεις».

Για το εάν υπάρχει ευνοϊκότερη μεταχείριση στις ομάδες του ποδοσφαίρου από εκείνες του μπάσκετ σε τέτοιου θέματα: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω καθόλου για αυτό το θέμα. Το μόνο που θα πω είναι πως όταν η κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί από τα στημένα παιχνίδια (σ.σ. στο ποδόσφαιρο), έβγαλαν στη δημοσιότητα -για αντιπερισπασμό- τη συνομιλία ενός καλαθοσφαιριστή προκειμένου να κάνουν κακό στο μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: