Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο Κούγιας βγάζει... λάδι τον Λεβαδειακό!!

Κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας τον περίφημο αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός (4-2). Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας "αθώωσε" με τα λεγόμενά του την ομάδα του Γιάννη Κομπότη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι δικαστές θα συμφωνήσουν μαζί του.
Ο Κούγιας βγάζει... λάδι τον Λεβαδειακό!
Ο γνωστός ποινικολόγος είπε στην κατάθεση του:
«Εχω ήδη καταθέσει στις υποθέσεις της Ηλιούπολης. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως ήταν ένα από τα πιο ύποπτα παιχνίδια. Ήταν ματς με ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες και για την Ηλιούπολη για να μην πέσει και για τον Λεβαδειακό που το ήθελε για να ανέβει. Με κωμικοτραγικό τρόπο βλέπαμε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, μια σκηνοθετημένη κατάσταση. Μόνο γέλιο προκάλεσε αυτό το παιχνίδι. Παρακολούθησα τον αγώνα, αν και τότε δεν είχαμε ακούσει τις κασέτες του συγκεκριμένου αγώνα από τις διώξεις της κα Παπανδρέου. Η εντύπωση μου ήταν βλέποντας ήταν πως το ματς ήταν για γέλια. Αφήστε εμένα... Διαβάστε αυτά που έγραψαν οι εφημερίδες την επομένη ημέρα. Όλες οι εφημερίδες ζητούσαν παρέμβαση εισαγγελέα. Ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό»
Ωστόσο, στη συνέχεια, έριξε όλο το βάρος στην Ηλιούπολη:
«Προσωπικά εκτιμώ τον κ. Κομπότη, έχω πάει και στο σπίτι του. Έχει μια οικογενειακή υποδομή. Προσπαθούσα να δω αν ο Κομπότης είχε στρες. Στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε μετατραπεί σε Ρεάλ η Ηλιούπολη, αν και δεν ήταν καλή ομάδα, αυτό έβλεπα εγώ. Αν αυτό ήταν αποτέλεσμα πως βρέθηκε σε κακή μέρα ο Λεβαδειακός δεν το ξέρω. Πρέπει να πω ότι σε εκείνο το διάστημα είχε τον κ. Παπακώστα προπονητή που τον θεωρώ εξαιρετικό και επιστήμονα. Ο Παπακώστας απαλλάχθηκε και χάρηκα. Εγώ αν θέλετε την προσωπική μου κρίση δεν θέλω να πιστέψω πως ο Κομπότης το έστησε. Όταν έχανε ο Λεβαδειακός στο ημίχρονο όλοι έπαιζαν παρά το 2-0 πως θα κερδίσει ο Λεβαδεακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: