Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"Πρωτα, να μη δεχτούμε γκολ"

Η επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στην Εθνική μας ομάδας είναι πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της UEFA όπου και φιλοξενούνται δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού ενόψει Κροατίας, στις οποίες ο έμπειρος φορ τόνισε οτι "πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να μην βιαστούμε και να αγχωθούμε για να βάλουμε γρήγορο γκολ, αλλά κυρίως να προσέξουμε να μην δεχτούμε γκολ».
"Πρωτα, να μη δεχτούμε γκολ"
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Το εκλαμβάνω ως επιβράβευση για τις προσπάθειές μου αυτή τη σεζόν και είμαι πολύ περήφανος που θα μπορέσω να βοηθήσω τώρα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Όλα πάνε μια χαρά με τον Φερνάντο Σάντος και πιστεύω ότι θα δουλέψουμε πολύ καλά μαζί» σχολίασε αρχικά ο 31χρονος επιθετικός μιλώντας στο UEFA.COM
Αναλυτικά τι δήλωσε για...
...τις αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής:
«Η ομάδα είναι ανίκητη με τον Σάντος και οι αμυντικές τις επιδόσεις είναι εξαιρετικές. Ο Σάντος κοιτάζει διαρκώς τους παίκτες που τα πηγαίνουν καλά με τις ομάδες τους και δεν έχει πρόβλημα να κάνει αλλαγές. Δεν διστάζει δηλαδή να δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες ή άλλους σαν εμένα να βοηθήσουν. Αν ένας παίκτης παίζει θα κληθεί και αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή με το παρελθόν».
...τον τρόπο που θα παίξει η Ελλάδα με την Κροατία:
«Έχω παίξει πολλές φορές σε κρίσιμα ματς της Εθνικής στο παρελθόν. Τα πλέι-οφ κόντρα στην Ουκρανία όπου πήραμε την πρόκριση στο Μουντιάλ, την εκτός έδρας νίκη στην Τουρκία, και τα παιχνίδια στο Euro 2004. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να μην βιαστούμε και να αγχωθούμε για να βάλουμε γρήγορο γκολ, αλλά κυρίως να προσέξουμε να μην δεχτούμε γκολ».
...την Κροατία:
«Θα είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι επειδή έχουν σπουδαία τεχνική και είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, εμείς είμαστε πολύ καλοί εντός έδρας και έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε υπό πίεση».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: