Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Δυο «Σκόκο» σε αποζημιώσεις προπονητών!!

Από τον Φλεβάρη του 2008 έως τον Οκτώβριο του 2011 η ΑΕΚ έχει δώσει σχεδόν 3,3 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις προπονητών.
Δυο «Σκόκο» σε αποζημιώσεις προπονητών!
Ναι, καλά διαβάσατε... Η ομάδα, που διατυμπάνιζε ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελέγξει τα οικονομικά της, έχει αναγκαστεί να πληρώσει πολύ ακριβά τις επιλογές της σε προπονητές, όπως ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, ο Γιώργος Δώνης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και εσχάτως ο Μανόλο Χιμένεθ.

Και τα τρία εκατομμύρια για μία ομάδα που μόλις πριν από επτά χρόνια βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και σώθηκε με την υπαγωγή της στο άρθρο 44 είναι τεράστιο ποσό. Αφήστε δε που με τον τρόπο που κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Ενωση θα μπορούσε, κάλλιστα μ' αυτά τα χρήματα να βγάλει τουλάχιστον δυο καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους, να μην πούμε τρεις...
Τον Φλεβάρη του 2008 η Ενωση χώρισε τους δρόμους της με τον Λορένθο Σέρα Φερέρ μετά από οκτώ μέρες σκληρών διαπραγματεύσεων και αφού πρώτα ο Ισπανός είπε το «ναι» στην καταβολή του ποσού του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις.
Εν συνεχεία ήρθε ο Γιώργος Δώνης, που αποτέλεσε επιλογή Νικολαϊδη με τον άλλοτε προπονητή της ΑΕΛ και πλέον του Ατρόμητου να αποτελεί μετά από λίγες αγωνιστικές παρελθόν. Αρχικά ο Δώνης αξίωνε αποζημίωση ύψους 1,35 εκατομμυρίων ευρώ, οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και εν τέλει κατέληξαν σε μία συμβιβαστική λύση με τον έμπειρο τεχνικό και το επιτελείο του να εισπράττει περίπου 650.000 ευρώ.
Σχεδόν 500.000 έχει να λάβει από την Ενωση και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το ποσό αυτό δεν αντιστοιχεί σε αποζημίωση, αλλά είναι δεδουλευμένα χρήματα ου οφείλονται στον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος, μάλιστα, ακόμα δεν τα ΄χει λάβει και πάμε στην περίπτωση Χιμένεθ, ο οποίος θα λάβει το ποσό των 650.000 ευρώ σε τρεις δόσεις.
Ετσι αν κάποιος κάνει τη σούμα θα διαπιστώσει πως η ΑΕΚ σε τρία χρόνια και τέσσερις προπονητές έχει δώσει το ποσό των 3,3 εκ. ευρώ. Δηλαδή σχεδόν δυο Σκόκο ή τέσσερις Λεονάρντο...
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: