Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"Γεμίζει το ΟΑΚΑ; Πληρώνεστε"!

Οκτώ μήνες έχουν να δουν το... χρώμα του ευρώ οι παίκτες της ΑΕΚ. Κατά την παρουσίαση του Νικου Κωστένογλου, ο Σταύρος Αδαμίδης δεσμεύτηκε για ακόμη μία φορά στους "κιτρινόμαυρους" πως θα καταβληθούν σύντομα τα χρήματά τους. Περιμένει NOVA και κόσμο!
"Γεμίζει το ΟΑΚΑ; Πληρώνεστε"!
"Είναι ο προπονητής με τον οποίο η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα το 2008, ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ", τους είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Θέλω να τον βοηθήσετε και να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να πετύχουμε τους στόχους μας".
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα οφειλόμενα: "Εχουμε φανεί ασυνεπείς στα όσα σας έχουμε υποσχεθεί. Δεν είμαστε έτσι σαν άνθρωποι. Βλέπετε και εσείς πως κάνουμε προσπάθεια και δεν υπάρχουν τα χρήματα".
Ο Αδαμίδης τους ζήτησε υπομονή, τονίζοντάς του πως οι πληρωμές θα γίνουν με τα έσοδα της πρώτης δόσης του τηλεοπτικού συμβολαίου: "Δεσμεύομαι ότι θα πάρετε χρήματα από την πρώτη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου της NOVA, καθώς και από τα έσοδα που θα υπάρχουν μέσω των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό". 
"Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει σε αυτό το ματς, θα είναι καλό για όλους μας", κατέληξε.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: