Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Έδωσε... Ελπίδες ο Μαυρίας!!

Η Εθνική Ελπίδων με δύο γκολ του Χάρη Μαυρία επικράτησε άνετα στο Περιστέρι 2-0 της αντίστοιχης του Σαν Μαρίνο, σε αγώνα για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013. Το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας στο Μπόρισοφ με αντίπαλο τη Λευκορωσία (11/10).
Έδωσε... Ελπίδες ο Μαυρίας
Η Εθνική μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με τους Βέλλιο (6΄, 17΄) και Φορτούνη (10΄). Το σκορ άνοιξε για τη «γαλανόλευκη» ο Χάρης Μαυρίας με πλασέ στο 24΄, έπειτα από ασίστ του Φορτούνη. Η ελληνική ομάδα συνέχισε την πίεση και τις χαμένες ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Καραγκούνη στο 35΄.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η Ελλάδα, ρίχνοντας λίγο το ρυθμό, κατάφερε στην πρώτη της καλή επιθετική ενέργεια να κάνει το 2-0 στο 61΄ με το δεύτερο τέρμα του Χάρη Μαυρία με σουτ (προηγήθηκε νέα ασίστ του Φορτούνη).
Οι τελευταίες δύο καλές στιγμές για την ελληνική ομάδα προήλθαν από τις ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ του Μητρόπουλου (80΄ & 82΄) και τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του κορυφαίου για το Σαν Μαρίνο, Μανζαρόλι.
ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου, Αποστολόπουλος, Λαγός, Μητρόπουλος, Ποτουρίδης, Γκέντσογλου, Φορτούνης, Καραγκούνης (78΄ Τριανταφύλλου), Βέλλιος (58΄ Γιάννου), Μαυρίας, Σοϊλέδης (65΄ Ανάκογλου)

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Μανζαρόλι, Μαϊάνι, Μουρατσίνι, Κολόνα, Ντέλα Βάλε, Μπρόλι, Γκολινούτσι (66΄ Κολομπίνι), Καλζολάρι (62΄ Μπατιστίνι), Στεφανέλι, Γκασπερόνι, Τσαβάτα (85΄ Μπενβενούτι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: