Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"Μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα"

Σίγουρος για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για το πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς της Εθνικής μας με την Κροατία για τα προκριματικά του Εurο του 2012.
"Μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα"
Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ μίλησε στην κροατική ιστοσελίδα "glas-slavonije.hr" και είπε τα εξής:

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, τα τελευταία δύο με τρία χρόνια πρωταγωνιστεί και οι φιλοδοξίες ολοένα και αυξάνονται. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι ένα κλαμπ που βρίσκεται μόνιμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχουμε ανεβάσει τον πήχη, πλέον μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, αλλά όταν χάνουμε υπάρχει δυσαρέσκεια, όπως άλλωστε συμβαίνει και οπουδήποτε αλλού", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:
"Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα, πρώτα είχαμε το ντέρμπι της ΑΕΚ, το οποίο κερδίσαμε 3-0, μετά παίξαμε στην έδρα της Ρουμπίν Καζάν και ακολούθησε η ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε ένα μικρό πλεονέκτημα διότι στην Ευρώπη έπαιξε μια μέρα νωρίτερα από εμάς".
Για το παιχνίδι Ελλάδα-Κροατία την Παρασκευή (7/10), σχολίασε: "Η ατμόσφαιρα φτιάχνεται σιγά-σιγά, μέσα από αυτή την συνάντηση μπορούμε να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Έλληνες είναι αισιόδοξοι, καθώς παίζουν στο σπίτι τους και είναι βέβαιοι ότι θα κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι Έλληνες δεν σκέφτονται καθόλου την αποτυχία".
Κατέληξε μιλώντας για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Κροατίας: "Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ποιότητα που έχω. Ξέρω ότι ο λόγος που δεν έχω κληθεί είναι πως άργησαν να με γνωρίσουν. Πάντως, θα περιμένω την ευκαιρία μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: