Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Μια φορά κι έναν κακό καιρό...!!

"Σκέτο παραμύθι" και "καραγκιοζιλίκια" χαρακτήρισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος το ενδιαφέρον της "Arboris Capital" μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μοναδική ελπίδα ο ...Τσάκας;
Μια φορά κι έναν κακό καιρό...
Περίπου μία ώρα και 20 λεπτά μετά την έναρξη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποχώρησε πρώτος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Στις δηλώσεις του δεν θέλησε να αποκαλύψει τι συζητήθηκε στο συμβούλιο, ωστόσο τόνισε πως το θέμα με την Arboris Capital είναι... σκέτο παραμύθι και πρόκειται για καραγκιοζιλίκια, ενώ για τον Σουλτάν, ανέφερε πως δεν γνωρίζει και πολλά, ωστόσο ελπίζει να είναι αλήθεια! Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν αφήσουν τον σύλλογο να πάει στο πρωτοδικείο.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: ««Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του Δ.Σ. Είναι μεγάλη υπόθεση που συμμετέχουν σε αυτό το Δ.Σ. με τη μορφή που έχει. Από την άλλη λυπάμαι που βλέπω τον Παναθηναϊκό να έχει φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχουμε πρόταση από την Arboris Capital. Είναι σκέτο παραμύθι. Έδωσαν σε άνθρωπο ένα χαρτί για να έρθει να διαπραγματευθεί με τον Παναθηναϊκό και να πάρει προμήθεια 5%. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία 100 χρόνων, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, δεν μπορεί να φτάνει σε τέτοια κατάσταση. Ηρθε κάποιος Γεωργίου να ψάξει αγοραστή. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το είπα και πριν λυπάμαι για την κατάντια του Παναθηναϊκού.

Ηρθα εδώ για να βοηθήσω με τον τρόπο μου τον Παναθηναϊκό να μην φτάσει στο πρωτοδικείο. Γιατί αν ήταν να πάει ο Παναθηναϊκός στο πρωτοδικείο δεν θα ήμουν παρών σήμερα. Έχω να έρθω τρεις μήνες σε συμβούλιο και ήρθα πρώτη φορά για να μην δώσω τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε τη δυνατότητα να πάει τον Παναθηναϊκό στο πρωτοδικείο. Ο Παναθηναϊκός αξίζει να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν και να γίνει ο μεγαλύτερος σύλλογος της πατρίδας μας».

Σε ότι αφορά στην υπόθεση του Σουλτάν, τόνισε: «Όσον αφορά τον Πρίγκιπα δεν έχω άποψη θέλω να ελπίζω σαν καλός Παναθηναϊκός να είναι κάτι σοβαρό, να βγάλει επιτέλους τον Παναθηναϊκό από το τέλμα που βρίσκεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: