Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Νέα προσπάθεια για πώληση της ΠΑΕ!!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξεκινούν άμεσα επαφές για να βρεθεί επενδυτής αφού απ' ότι φαίνεται ναυαγεί της Petit Chateau.
Νέα προσπάθεια για πώληση της ΠΑΕ
Η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι τραγική, λύση δεν φαίνεται να υπάρχει και οι επενδυτές, που έχουν πλησιάσει την ΑΕΚ, παραμένουν «υποψήφιοι». Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει και έτσι οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα ξεκινήσουν άμεσα την τελευταία τους προσπάθεια με σκοπό να φανεί, επιτέλους, φως στο τούνελ. Πλέον η ΠΑΕ δεν αναζητεί συνέταιρο αλλά νέο ιδιοκτήτη!
Στόχος είναι να βρεθεί επενδυτής που θα αναλάβει την ΑΕΚ και το άνοιγμα για την ανεύρεση του θα γίνει σύντομα. Στην ΠΑΕ σκοπεύουν να ξεκινήσουν επαφές και να καλέσουν για συζητήσεις επιχειρηματίες που έχουν την δυνατότητα να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα. Πιθανότατα θα ακολουθηθεί το «μοντέλο» που επέλεξε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για τον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα απευθυνθούν, μεταξύ άλλων, και στην «Capital Arboris» για να βρεθεί ο... σωτήρας.
Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει η ΑΕΚ θα ψάξει για έναν επενδυτή που θα βάλει, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, 10 με 15εκατ. ευρώ. Με το ποσό αυτό θα γίνει το αφεντικό της ΑΕΚ αποκτώντας μερίδιο τουλάχιστον 60% των μετοχών της ΠΑΕ και φυσικά θα είναι αυτός που θα διαχειριστεί αποκλειστικά τα χρήματα που θα βάλει για να καλύψει τα κενά. Οι μέτοχοι εννοείται πως δεν θα πάρουν ούτε ευρώ.
Για την κίνηση αυτή έχει φυσικά ενημερωθεί και ο Νίκος Νοτιάς και, φυσικά, δεν έχει διαφωνήσει. Αυτή αναμένεται να είναι και η τελευταία προσπάθεια της παρούσας διοίκησης για να βρεθεί λύση. Τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά και χρόνος ή αντοχές δεν υπάρχουν. Μέχρι το τέλος του μήνα η ΑΕΚ έχει απόλυτη ανάγκη από 2εκατ. ευρώ. Είναι το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για να μην αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα καθώς συνολικά οι οικονομικές απαιτήσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα πλησιάζουν τα 4εκατ. ευρώ. Χωρίς επενδυτή λοιπόν με το παρών σχήμα η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Αυτό είναι ξεκάθαρο και πλέον το ενστερνίζονται όλοι.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: