Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

«Στα δύσκολα τα καταφέρνουμε»

Ο Κώστας Κατσουράνης σε δηλώσεις του στον NOVA Σπορ FM τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα καταφέρνει στα δύσκολα και θεωρεί πως αν οι διεθνείς έχουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και λίγο τύχη θα πανηγυρίσουν το τρίποντο απέναντι στους Κροάτες.

«Στα δύσκολα τα καταφέρνουμε»
Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:
«Το θέμα είναι πως ξέρουμε τους Κροάτες όπως και εκείνοι μας ξέρουν. Δεν νομίζω πως θα είναι εύκολο ματς για κανέναν από τους δυο μας. Εμείς ως γηπεδούχοι πρέπει να προσέξουμε και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ πως με λίγο τύχη θα πάρουμε τη νίκη.
Στο ποδόσφαιρό δεν πρέπει να λέμε πολλά πριν από το ματς. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα γιατί έχουμε δείξει πως στα δύσκολα τα καταφέρνουμε. Άλλωστε, δεν νομίζω πως αν χάσουμε θα τα βάψουμε μαύρα. Έχουμε και δεύτερη ευκαιρία κόντρα στην Γεωργία. Η Εθνική έχει αποδείξει πως είναι οργανωμένη ομάδα και δε βαδίζει με την… ελληνική νοοτροπία. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων για να κάνουμε καλό παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε.
Όταν παίζει η Εθνική σε οποιοδήποτε άθλημα πρέπει να γεμίζει το γήπεδο. Είτε παίζεις ένα σημαντικό ματς με την Κροατία είτε φιλικό με κατώτερης δυναμικότητας ομάδα. Εγώ περιμένω να γεμίσει το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: