Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Άγκυρα στο λιμάνι ο Σλούκας!!

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα είναι ο Κώστας Σλούκας σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» του πρότειναν τριετή επέκταση συμβολαίου.
Άγκυρα στο λιμάνι ο Σλούκας!
Ο 21χρονος πλέι μέικερ θα είναι αρκετά χρόνια ακόμα κάτοικος Πειραιά, όντας έτοιμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του πρότεινε ο Ολυμπιακός. Αυτό που είναι σε ισχύ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και έτσι με την τριετή επέκταση που επίκειται να επισημοποιηθεί άμεσα, ο Ολυμπιακός θα «δέσει» ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
Μετά το τετραετές συμβόλαιο στον Βαγγέλη Μάντζαρη, αυτή είναι μια ακόμα κίνηση των αδελφών Αγγελόπουλων με προοπτική, καθώς δύο από τις μεγαλύτερες ελπίδες του «αύριο» έχουν συμφωνήσει για πολυετή συμβόλαια. Σε αντίθεση δηλαδή με τους περισσότερους άλλους παίκτες των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι έχουν οψιόν ανανέωσης κάθε χρόνο στο συμβόλαιό τους.
Αυτή τη στιγμή μάλιστα, ο Κώστας Σλούκας μόνο δικαιωμένος μπορεί να νιώθει έπειτα από μια τριετία κατά την οποία η σχέση του με τον Ολυμπιακό είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: