Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Υποβιβασμός και για Διαγόρα!!

Στην Football League 2 θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Διαγόρας Ρόδου, όπως αποφάσισε σήμερα η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, λόγω της συμμετοχής του στην υπόθεση των στημένων αγώνων.
Υποβιβασμός και για Διαγόρα!
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης και για τον Διαγόρα. Η ομάδα της Ρόδου υποβιβάστηκε για το ματς με την Ηλιούπολη και τιμωρήθηκε επίσης και με χρηματική ποινή.
Όλες οι αποφάσεις είναι εφέσιμες.
Οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ:
ΠΡΟΣ 1.ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
2.Δ. ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗ(Πρόεδρο)
3.Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ(Μεγ/χο)
4.Γ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ(Ποδ/στή)
5.Γ. ΣΕΓΓΟ(Διαιτητή)
6. Π.ΡΟΥΤΖΙΕΡΗ(Προπ/τη)

Δικάζει παρόντων των εγκαλουμένων.
Δέχεται ομόφωνα ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, Δ. ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, Γ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΣΕΓΓΟ και Π. ΡΟΥΤΖΙΕΡΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:
Α) στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ i) χρηματική ποινή τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής είκοσι τέσσερις διακόσια είκοσι πέντε (225.000) χιλιάδες ευρώ και ii)ποινή υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.
Β) στον Δ. ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗ i) χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ (32.000) και κατά τα ¾ αυτής χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες (24.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για επτά (7) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία(3) χρόνια.
Γ) στο Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ i) χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ (32.000) και κατά τα ¾ αυτής χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες (24.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για επτά (7) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία(3) χρόνια.
Δ) στον Γ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ i) χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000) και κατά τα ¾ αυτής χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία(3) χρόνια.
Ε) στον Γ. ΣΕΓΓΟ i) χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000) και κατά τα ¾ αυτής χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια.
ΣΤ) στον Π.ΡΟΥΤΖΙΕΡΗ i) χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000) και κατά τα ¾ αυτής χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια(πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: