Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Θα του ξαναπέσουν τα μαλλιά!!

Ο πατέρας του Ρούνεϊ συνελήφθη για εμπλοκή σε σκάνδαλο στημένου αγώνα της Premier League της Σκωτίας! Με αυτά που ακούει ο άσος της Μαν Γιουνάιτεντ, θα ξανακάνει εμφύτευση...
Θα του ξαναπέσουν τα μαλλιά!
Ο 48χρονος άνδρας συνελήφθη μαζί με τον θείο του ποδοσφαιριστή της Μαν. Γιουνάιτεντ στο Δυτικό Ντέρμπι του Λίβερπουλ, κατά τη διάρκεια ερευνών για υψηλά ποσά που στοιχηματίστηκαν σε παιχνίδι του πρωταθλήματος Σκωτίας.
Οι Ρούνεϊ μαζί με άλλους επτά συνελήφθησαν σε κοινή επιχείρηση της αστυνομίας του Μερσεϊσάιντ και της Γλασκόβης, μεταξύ των οποίων ήταν και ο μέσος της Μάδεργουελ, Στιβ Τζένινγκς.
Η έρευνα αφορά το ματς της Μάδεργουελ με τη Χαρτς την περσινή χρονιά. Το ματς είχε λήξει 2-1 υπέρ της φιλοξενούμενης Χαρτς και ο Τζένινγκς είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη στα τελευταία λεπτά για διαμαρτυρία στο διαιτητή. Την ημέρα του αγώνα, ένας κάτοικος του Λίβερπουλ έπαιξε δύο στοιχήματα των 100 λιρών υπέρ της αποβολής παίκτη της Μάδεργουελ. Είχε προσπαθήσει να παίξει δύο ακόμα στοιχήματα με υψηλότερα ποσά, αλλά το σύστημα προστασίας της εταιρείας τον είχε εμποδίσει.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: