Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"Το θυμάστε αυτό το σκορ;"

Μια τελευταία ...χάρη ζήτησε ο Mανόλο Χιμένεθ από τους παίκτες του, πριν αποχωρήσει από τα Σπάτα. Να πάρουν εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για το περυσινό 6-0 στο "Καραϊσκάκη"!
"Το θυμάστε αυτό το σκορ;"
Ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να ...φτιάξει τους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην τελευταία του ομιλία στα Σπάτα.
Αφού είπε τα ...κλασικά ("φεύγω σαν φίλος", "συνεχίστε τη δουλειά" κ.λπ) προέτρεψε τους "κιτρινόμαυρους" να θυμηθούν το περυσινό ντροπιαστικό 6-0 στο Φάληρο και να δώσουν απαντήσεις!
Αναλυτικά η ομιλία του:
"Σας χαιρετώ να είστε όλοι καλά. Φεύγει ένας φίλος σας. Φεύγω από την ΑΕΚ σαν φίλος. Θέλω όμως να ξέρετε εδώ μέσα ότι εσείς και η ΑΕΚ θα αποτελείτε πάντα μέρος της οικογένειάς μου. Ζήσαμε μαζί πολλές στιγμές τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από εσάς θέλω να συνεχίσετε να προσπαθείτε για το καλό της ΑΕΚ. Να μην ξεχνάτε ότι παίζετε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα", τόνισε αρχικά και συνέχισε:
"Τώρα έχετε μπροστά σας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχετε έναν άλλον προπονητή και θα σας προετοιμάσει αυτός για το ντέρμπι. Θέλω από εσάς μία χάρη. Θυμηθείτε το αποτέλεσμα του περσινού αγώνα στο Καραϊσκάκη και δώστε τις απαντήσεις που πρέπει. Σας χαιρετώ να είστε όλοι καλά. Φεύγει ένας φίλος σας".

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: