Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"Επειδή έχει καφέ στο Ηράκλειο, σημαίνει ότι έχει σχέση με τον ΟΦΗ;"

Από την Τετάρτη τα σπουδαία για τον ΟΦΗ, όταν θα βγει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την εμπλοκή της ομάδας στα στημένα. Τι υποστήριξαν σήμερα οι Κρητικοί για τον Νύχταρη στην εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος.
"Επειδή έχει καφέ στο Ηράκλειο, σημαίνει ότι έχει σχέση με τον ΟΦΗ;"
Οι διάλογοι:
ΞΗΜΕΡΗΣ: Μεγαλομέτοχος με 20%.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο Νύχταρης πόσες μετοχές έχει;
ΞΗΜΕΡΗΣ: Καμία.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μιλούσε ο ΝΥΚΤΑΡΗΣ με τον Τσακογιάννη;
ΞΗΜΕΡΗΣ: Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Ο καθένας μπορεί να μιλάει με τον οποιοδήποτε. Ο Νύκταρης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα. Είναι φίλαθλος, το ένα παιδί που έχει παίζει στο ΟΦΗ και ως κρητικός αγαπάει την ομάδα της Κρήτης.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Από που ξεκινούσε το ενδιαφέρον του με τον ΟΦΗ και μιλούσε με τον Τσακογιάννη;
ΞΗΜΕΡΗΣ: Δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Υπάρχει κάποιος Νύκταρης που έχει 17 μετοχές. Πείστηκα εντάξει.
ΞΗΜΕΡΗΣ: Στο μετοχολόγιο υπάρχουν 1.100 μέτοχοι. Τηλεφωνικός κατάλογος. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ο Μαχλάς από μπροστά και άλλος από πίσω. Είναι ξεκάθαρη η κατάσταση, το 20% το έχει ο ΑΣ και τα υπόλοιπα οι 1.100 μέτοχοι. Αν Νύκταρης είναι φίλοι με Τσακογιάννη, θα μπορούσαν να μιλάνε για οτιδήποτε. Ασχολούμαι με τον ΟΦΗ από το 1983. Ποτέ δεν τον έχω δει στα γραφεία. Στην διοίκηση δεν υπάρχει ούτε Μάριος, ούτε Γιάννης.
ΧΑΤΖΗΣ: Ο Νύχταρης ουδεμία σχέση έχει με το Δ.Σ. του ΟΦΗ. Καμία σχέση έχει. Έχει καφέ και στην Αθήνα και στην Κρήτη, το Ηράκλειο. Το να έχει καφέ στο Ηράκλειο δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με ΟΦΗ. Επισημάνεται στην έφεση ότι δεν ήρθε στην πειθαρχική. Αυτό είναι ψέμα.
ΜΑΧΛΑΣ: Δεν έχει καμία σχέση. Δεν μπορώ να ελέγξω τι θα λέει ο κάθε φίλαθλος, τι θα κάνει. Μου είπε ότι έκανε πλακα, ότι τον ξέρει 20 χρόνια τον Τσακογιάννη.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Με τον Τσακογιάννη δεν κάνεις πλάκα. Αν ήμουν στην θέση σας θα τον έπιανα και θα του μιλούσα άσχημα.
ΜΑΧΛΑΣ: Δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Διάβασα την συνομιλία και τρελάθηκα. Επειδή κι εγώ διαβάζω, δεν έχω ακούσει τίποτα, για ποιον λόγο να βάλω εγώ άνθρωπο σε τέτοιες συνομιλίες. Τον ξέρω μόνο σαν φίλαθλο, δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ο κάθε άνθρωπος και με ποιον συνομιλεί.
ΚΟΥΓΙΑΣ: Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα για τον ΟΦΗ. Στην γνωριμία μου με το περιβάλλον του ΟΦΗ, ο Κουράκης ήθελε διακαώς να αγοράσω την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει στο περιβάλλον του ΟΦΗ κανένας Νύκταρης. Του αρέσει σε οτιδήποτε αφορά την Κρήτη, να δείχνει ότι είναι ο αρχηγός της Κρήτης. Ο Τσακογιάννης δεν πήρε ποτέ κανένα παιχνίδι καθαρό στην ζωή του. Υπάρχουν site στο ιντερνετ που ο ίδιος και παίκτες του, έπαιζαν στοίχημα. Είναι αλήθεια ότι πιο βρώμικο ποδοσφαιρικά υπήρχε ήταν στην Ηλιούπολη. Να χάσει από μόνος του μπορούσε. Να κερδίσει ήταν το δύσκολο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ψηνότανε με 50.000 ευρώ. Το παιχνίδι δεν το ξέρω για να πω αν έγινε καμία περίεργη ενέργεια κάποιος παίκτης.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: