Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η... παρέα του Κέβιν στο Dream City!!

H Βάσω Βιλέγκας, το γνωστό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στο Next top Model και Next top Playmate of the year, ετοιμάζεται για ένα ακόμα ποδοσφαιρικό ημίχρονο! Κι αν δεν κάνουμε λάθος, είναι το τρίτο της.
Η... παρέα του Κέβιν στο Dream City!
Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό «Down Town», η Βάσω Βιλέγκας ήταν στην παρέα του Κέβιν Μιραλάς την προηγούμενη Κυριακή στο «Dream City». Θυμάστε που λέγαμε για τον Βέλγο και τους έτερους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων που βγήκαν να το διασκεδάσουν;
Σύμφωνα με το περιοδικό δεν ήταν απλά σε κοινή παρέα, αλλά έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρουσία του έτερου... Ξέρετε τώρα! Ο Μιραλάς, βέβαια, είναι γνωστό πως έχει σχέση και, μάλιστα, παντρεύτηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ η σύζυγός του μένει μαζί του στην Ελλάδα. Τώρα, αν έτυχε να λείπει για ταξίδι στην πατρίδα της δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, μαζί του δεν ήταν!
Όσο για τη Βάσω και προκειμένου να μην αφήνουμε κενά στην παράδοση, στο παρελθόν είχε σχέση με τον Σάββα Γκέντζογλου, ενώ για ένα φεγγάρι φημολογούταν πως έχει σχέση με τον Σωτήρη Νίνη. Το αν θα τριτώσει το καλό, μένει να το δούμε!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: